Gyakori egészségügyi kérdések, sokakat foglalkoztató, érintő betegségek, tények és tévhitek megközelítésében orvosszakértőink segítségével a Prémium Egészségrovatában!

MI KELL A BŐRNEK?

Több olyan tévhit is van a köztudatban, ami a szervezet első védelmi vonalával, a bőrrel kapcsolatos. Kisgyermekkori bőrallergiák? Napozás? Tinédzserkori problémák? Nézzük, mi az igazság!

tovább a cikkre

TÉNYLEG CSAK TAVASSZAL LESZÜNK ALLERGIÁSAK?

Mi az az allergia? A szervezet túlzott reakciója olyan anyagokra, amik normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki belőlünk. Mi az igazság ezzel a betegséggel kapcsolatban, és mi az, amit semmiképpen ne vegyünk komolyan? Mutatjuk.

tovább a cikkre

A COVID-19 ELLENI VAKCINA MEDDŐSÉGET OKOZ?

A meddőség elsősorban azt jelenti, hogy egy személy biológiailag képtelen hozzájárulni a fogamzás folyamatához. A meddőséget sok minden okozhatja, az okokkal kapcsolatban pedig rengeteg tévhit létezik. Mutatjuk, melyek a leggyakoribbak.

tovább a cikkre

KORONAVÍRUS ELLENI VÉDŐOLTÁS: TÉNYEK ÉS TÉVHITEK

Most, hogy Magyarországra is megérkezett a Covid-19 elleni vakcina, fontos, hogy az emberek megbízható információkhoz jussanak az oltással kapcsolatban.

tovább a cikkre

COVID-19: TÉNYEK ÉS TÉVHITEK

Az egész világ a koronavírusról beszél. Mindenkinek van véleménye, mindenki hallott valahonnan valamit, ami vírus terjedésével, megelőzésével, vagy az általa kiváltott betegség kezelésével kapcsolatos. A WHO rendet tesz a fejekben, összegyűjtötte az eddig megjelent tévhiteket, és azt is, hogy valójában mi az igazság. Ezekből válogattunk.

tovább a cikkre