Gyakori egészségügyi kérdések, sokakat foglalkoztató, érintő betegségek, tények és tévhitek megközelítésében orvosszakértőink segítségével a Prémium Egészségrovatában!

Milyen a jó cipő?

Milyen cipőt vegyek a gyereknek? Milyen cipőt vegyek magamnak? Mi az ideális választás? A cipők kialakítása gyermekkorban a láb fejlődése szempontjából, felnőtt korban pedig a láb egészségének megőrzése szempontjából fontos.

tovább a cikkre

A BÁRÁNYHIMLŐ TELJESEN ÁRTALMATLAN BETEGSÉG?

A gyermekkori bőrbetegségekkel kapcsolatban mindenkinek van véleménye, és persze mindig mindenki jobban tudja a másiknál, mit kellene csinálni, ha a gyerek ekcémás, vagy esetleg bárányhimlője van. Milyen tévhitek övezik a gyermekkori bőrbetegségeket? Figyeljenek csak!

tovább a cikkre

KÉSHET A GYERMEKÁLDÁS A STRESSZ MIATT?

Egy pár életében teljesen természetes, hogy egy bizonyos idő elteltével gyereket szeretnének. Mikortól kell aggódni, ha nem jön a gyerek? Javítható-e a férfi termőképesség? Mutatjuk a tényeket és az ezzel kapcsolatos tévhiteket is!

tovább a cikkre

A SZÍV- ÉS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGEKKEL KAPCSOLATOS LEGGYAKORIBB TÉVHITEK

Bár a szív- és érrendszeri betegségek egyre több embert érintenek, mégis kevesen ismerik a velük kapcsolatos legalapvetőbb tényeket.

tovább a cikkre

A SÉRÜLT EMBEREK TÉNYLEG NEM TÚL OKOSAK?

Gondoljunk úgy a tévhitekre, mint a legérdekesebb beszélgetések kiindulópontjaira! Senki se csodálkozzon, ha a lenti állítások kapcsán hosszabb párbeszédbe bonyolódik a másikkal. A hallás-, látás-, beszéd- és értelmi sérülések mind fontos témák. Beszéljünk róluk!

tovább a cikkre