Pajzs

Extra védelem havi 1990 Ft-ért!

Pajzs szolgáltatáscsomagunk magas színvonalú, magánrendelői környezetben elvégzett menedzserszűréshez hasonló vizsgálatokat (pl. ultrahang, EKG, laborvizsgálatok), valamint szakorvos által elrendelt nagy értékű képalkotó diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, PET-CT, MRI) és szakorvosi vizsgálatokat (pl.: belgyógyászat, bőrgyógyászat, gasztroenterológia) biztosít.

A csomag mindezek mellett tartalmaz még orvosi másodvélemény szolgáltatást, valamint 24 órás egészségügyi segélyvonalat is.  

  • telefonon: +36 1 999 96 96 -es telefonszámon, a 3-as menüpont választásával
  • nyomtatványon: Pajzs csatlakozási nyilatkozat nyomtatvány kitöltésével
  • Ügyfélportálon: a főoldalon a Pajzs szolgáltatáscsomagra kattintva csatlakozhat, sőt hozzátartozói számára is igényelheti. 


Fontos! Az Alaphoz csatlakoztatott pénztártagok kötelezettsége az elérhetőségi (lakcím, telefonszám, e-mail cím) adataikban bekövetkező változások - 5 munkanapon belül - történő bejelentése a pénztár részére.

A pénztártagoknak nem csak saját maguk számára, hanem közeli hozzátartozóik részére is előfizethetik a Pajzs szolgáltatáscsomagot, ezáltal 16 éven felüli gyermekeik, házastársuk, szüleik.. részére is biztosíthatják a szűrőprogramban való részvételt és a csomag által biztosított további szolgáltatások igénybe vételét.

Közeli hozzátartozó: házastárs, a bejegyzett élettárs, az egyeneságbeli rokon (pl.: szülő, nagyszülő, gyermek, unoka) az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér.

Fontos!
  • Az Alaphoz csatlakoztatott közeli hozzátartozók elérhetőségi (lakcím, telefonszám, e-mailcím) adataiban bekövetkező változások - 5 munkanapon belüli -bejelentése a pénztártag kötelezettsége a pénztár részére.
  • A Pajzs szolgáltatáscsomaghoz csatlakoztatott közeli hozzátartozó(k) személyének módosítására nincs lehetőség.


Díjak: A Pajzs szolgáltatáscsomag díja havi 1990 Ft, melyet egészségpénztári egyéni számlának egyenlegéből csoportosít át a pénztár. A csatlakoztatott közeli hozzátartozó(k)ra vonatkozó 1990 Ft havi díj szintén a pénztártag egyéni számlájáról kerül átcsoportosításra.

Ha előre befizeti a díjakat, rövidebb lehet a várakozási idő: Mivel a szolgáltatáscsomag egyes elemeihez normál esetben csak bizonyos várakozási idővel juthat hozzá, sürgős esetben azt javasoljuk a 2016. október 1-től csatlakozók számára, hogy nyilatkozzanak, hogy a díjat 24 hónapra előre, egy összegben megfizetik, így jogosulttá válnak a komplex belgyógyászati szűrővizsgálat és az ahhoz kapcsolódó gyógyszertámogatás igénybevételére. A menedzserszűréshez hasonló szűrésen való részvételt a kétéves díj megfizetésének félévét követő szűrési periódusban biztosítjuk.

Ha nem fizeti be a díjakat: Ha a pénztár fedezethiány miatt 3 hónapon keresztül nem tudja átvezetni, a pénztártagot erről elektronikus levélben értesíti. Amennyiben a pénztártag az elmaradást egészségszámlára történő befizetés útján az értesítést követő 30 napon belül nem pótolja, a szolgáltatásokat nem tudja igénybe venni. Ha 6 hónapon keresztül nem sikerül átvezetni a díjat, akkor a pénztár a szolidáris alaphoz való csatlakozást a 6 hónap elteltét követő 30 napon belül – külön díjfizetés, terhelés nélkül – megszünteti. 

Lemondás: A szolgáltatás lemondható emailben, faxon vagy postai úton elküldött nyilatkozat útján, vagy akár telefonon is.


A Pajzs szolgáltatáscsomag tartalma: 


Gyakran ismételt kérdések 

Az alábbiakban összegyűjtöttük a Pajzs szolgáltatással kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. 

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!