Extra Védelem a Pajzzsal

Élj a lehetőségeddel, figyelj oda az egészségedre!

Pajzs szolgáltatáscsomagunk magas színvonalú, magánrendelői környezetben elvégzett menedzserszűréshez hasonló vizsgálatokat (pl. ultrahang, EKG, laborvizsgálatok), gyógyszer támogatást, orvosi másodvélemény szolgáltatást és sürgősségi vizit támogatást is tartalmaz, így lehetővé teszi hogy az esetleges egészségügyi problémák feltárásra és megfelelő kezelésre kerülhessenek. 

A Pajzsot saját magadnak és 16 éven felüli családtagjaid részére is előfizetheted.  A szolgáltatáscsomag díja 2200 Ft/hó/fő, melyet az egészségszámlád egyenlegéből vonunk el minden hónap 15-én. 

Változás!
2022. július 1-jétől a Pajzs szolgáltatáscsomag havi díja 2700 Ft. Jó, ha tudod, hogy a szolgáltatások köre is módosul, így a jövőben a kibővített szűrővizsgálatot és emelt összegű gyógyszertámogatást veheted igénybe.

Menedzserszűréshez hasonló szűrővizsgálat
Sürgősségi otthoni vizit és 24 órás segélyvonal
Orvosi másodvélemény szolgáltatás személyes konzultációval
Gyógyszertámogatás

Szuperpajzzsal rövidebb lehet a várakozási idő

Mivel a szolgáltatáscsomagban foglalt szűrővizsgálathoz egy év folyamatos díjfizetést követően juthatsz hozzá, sürgős esetben azt javasoljuk, hogy kérd a Szuperpajzsot és fizetsd meg a díjat 24 hónapra előre, így rövidebb időn belül válsz jogosulttá a menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati szűrővizsgálatra és az ahhoz kapcsolódó gyógyszertámogatásra.

Pajzs igénylése  saját részedre és családtajaidnak
Pajzs díj elmaradása
Pajzs lemondása