Vásárolj egyszerűen

Aktiváld és használd okosan egészségkártyád

Az egészségszámla megnyitását követően automatikusan egészségkártyát küldünk, így számos gyógyszertárban és közel 9 100 szolgáltató partnerünknél, pl.: fogorvosnál, magánorvosnál és egyéb egészségügyi szolgáltatónál fizethetsz egészségkártyával, és nem kell számlakéréssel és postázással bajlódni.

A biztonságos használat és a visszaélések elkerülése érdekében inaktív kártyákat postázunk, ezért ha kézhez kapod az egészségkártyád aktiválnod kell. Az egészségkártya (társkártya) az aktiválást követő munkanaptól használható.

Aktiválás az Ügyfélportálon
kartyaaktivalas.hu oldalon
SMS-ben
Telefonon

Ügyintézés

A kártya 3 évig érvényes, díja évi 600 Ft, mely egészségszámládról kerül levonásra. Az érvényesség lejártakor - az új kártya első díjának érvényesítését követően - automatikusan elküldjük a cserekártyát. További tudnivalókat a Kártyahasználati és Kezelési Szabályzatban találsz.

Társkártya igénylés
Elveszett, sérült kártya
Kártya letiltása

Kártyahasználat

Kártyaelfogadó POS terminálon mint egy bankkártyával
Webshopban a penztarbolt.hu oldalon
Telefonos engedélyezéssel szerződött szolgáltatóinknál

Csodásítsd egészségkártyád!


Ha csodásítod az egészségkártyád nem kell bajlódj a befizetéssel, hiszen az automatikusan feltöltődik bankkártyádról, ha épp nem rendelkezel a vásárláshoz elegendő fedezettel egészségszámládon.


Egészségkártyád csodásítását az Ügyfélportálon végezheted el néhány perc alatt. Már több mint 20 ezer pénztártagunk intézi vásárlásait Csodakártyával!


Állítsd be az Ügyfélportálon>>
Nézd meg a beállítás lépéseit video segítségünkkel>>
Tudj meg többet a Csodakártyáról>>