Átutalással vagy bankkártyával

Egészségszámlájára befizethet átutalással és eseti vagy rendszeres bankkártyás befizetéssel.
A bankkártyás befizetés előnye, hogy nem terheli Önt tranzakciós illeték!

Csodakártya

Csak a PRÉMIUMnál!

A Csodakártya az egészségkártya és a bankkártya összekapcsolása, így akkor is vásárolhat, ha épp nincs pénz egészségszámláján, hiszen vásárláskor automatikusan feltöltődik bankkártyájáról. Több ezren csodásították már EP kártyájukat, hogy ne kelljen előre befizetni egészségszámlájukra, ugyanakkor élhessenek az adókedvezménnyel is. Csodásítsa Ön is kártyáját Ügyfélportálján!

Működési költségek

Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési költség fedezi, amely évi 120 ezer Ft alatti befizetések esetén 6,5%, míg 120 ezer Ft feletti befizetés esetén 4,5%. Így pl. 200 ezer Ft befizetésekor 120 ezer forintig 6,5% költség kerül levonásra, a maradék 80 ezer forintra  4,5%.

Csodakártyás vásárlás esetén 6,5%-os működési költséggel megemelt összeget vonjuk le, hogy annak levonásával a vásárlás ellenértéke rendelkezésre álljon számláján. A pénztár az egyéni befizetés könyvelésekor ellenben jóváír 2%-ot a pénztártag egészségszámláján, ha befizetése túllépte az éves 120 000 Ft-ot.

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!