Átutalással vagy bankkártyával

Egészségszámlájára befizethet átutalással és eseti vagy rendszeres bankkártyás befizetéssel. 
Egyenlegét, számlaforgalmát vagy kihasznált adókedvezménye mértékét bármikor megtekintheti Ügyfélportálján.
Csodakártya csak a PRÉMIUMnál!

A Csodakártya az egészségkártya és a bankkártya összekapcsolása, így akkor is vásárolhat, ha épp nincs pénz egészségszámláján, hiszen vásárláskor automatikusan feltöltődik bankkártyájáról. Több mint 20 ezren csodásították már EP kártyájukat, hogy ne kelljen előre befizetniük egészségszámlájukra, ugyanakkor élhessenek az adókedvezménnyel is. Csodásítsa Ön is kártyáját Ügyfélportálján!


Csodakártya csak a PRÉMIUMnál!

Működési költségek

Az egészségszámla fenntartási kiadásait fedező működési elvonás mértéke 2020. január 1-től megváltozott. Az új működési költség egységesen 6%, mellyel továbbra is a legjobb elvonási arányt kínáljuk a piacvezető pénztárak közül havi 17 ezer Ft befizetésig*, hogy még kedvezőbb feltételeket biztosíthassunk az aktív tagok többsége számára.

*Az összehasonlítás alapja: A pénztárak holnapján 2019.12.10-én feltüntetett nyilvános információk.

Egyenleg ellenőrzés

Az internetes Ügyfélportálon bármikor nyomon követheti egyenlegét vagy ellenőrizheti igénybe vehető adókedvezménye mértékét. Sőt, módosíthatja adatait vagy megadhatja szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozóját! Az Ügyfélportál regisztrációt követően töltse le PRÉMIUM Egészségpénztár nevű mobil applikációnkat telefonja áruházából, hogy mobilján is elérje szolgáltatásainkat.


Egyenleg ellenőrzés