Csodakártya

Kösse össze EP kártyáját bankkártyájával!


Így egészségkártyával akkor is vásárolhat, ha egészségszámláján nincs pénz, hiszen az a bankkártyáról automatikusan a kellő mértékig feltöltődik.

Sőt, beállíthatja a Csodakártya készpénzes funkcióját is, így akkor sem kell befizetéssel foglalkoznia, ha számlát küld be pénztárunkhoz, hiszen annak ellenértéke automatikusan beszedésre kerül a működési költséggel növelten, az Ön által megadott havi limit erejéig. A számla ellenértékét 3 munkanapon belül visszakapja a bankszámlájára. Kivétel ez alól a november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a kifizetési határidő. 


20% adókedvezménnyel élhet Csodakártyával is!

Mivel Csodakártyás vásárláskor vagy számla ellenértékének beszedésekor pénz érkezik egészségszámlájára, így ez az Ön egyéni befizetésének minősül és minden forintja után 20% adókedvezményre válik jogosulttá.

Már több ezer tagunk csodásította kártyáját annak érdekében, hogy minél kényelmesebben intézhessék vásárlásaikat, egyúttal, hogy külön erőfeszítés nélkül maximalizálhassák a kihasználható adókedvezmény összegét.


Csodásításért lépjen be az Ügyfélportálra!

Az Ügyfélportálon pár perc alatt elvégezheti a csodásítást, ha a Csodakártya blokkra kattintva megadja  bankkártyája adatait. 

Egészségkártyáját - ha annak első 6 számjegye 610178 -  akár a csodásítást követő napon is használhatja Csodakártyaként. Ha egészségkártyája első 6 számjegye 610240, akkor pedig 2-3 héten belül díjmentesen cseréljük EP kártyáját. Addig egészségszámlája terhére a korábbiakhoz hasonlóan intézheti vásárlásait.

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!