Csodásítsd egészségkártyád

Így nem kell előre feltöltened egészségszámlád és nem is kell pénzt tartanod ott!

Már több mint 40 ezer tagunk csodásította kártyáját. Ne késlekedj, állítsd be most!
A Csodakártya beállításához nem kell mást tenned, mint az Ügyfélportálodon regisztrálni a bankkártyád, majd aktiválni a szolgáltatást! Így egészségkártyáddal akkor is vásárolhatsz, ha egészségszámládon épp nincs elegendő pénz, hiszen az a bankkártyáról automatikusan a kellő mértékig feltöltődik.

Sőt, Ügyfélportálodon további kényelmi szolgáltatást is beállíthatsz! A benyújtott számlák automatikus beszedése/kifizetése funkció aktiválásával akkor sem kell befizetéssel foglalkoznod, ha számlát küldesz be, csak épp nem elég annak kifizetésére az egészségszámládon lévő összeg. A beküldött számla ellenértéke automatikusan beszedésre kerül a bankkártyádról az arra jutó működési költséggel növelten. 

A számla ellenértékét – ha a bankkártyádról beszedett összeg egészségszámládra beérkezett – 3 munkanapon belül visszakapod a bankszámládra. Kivétel ez alól a november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a kifizetési határidő. 

Bármely kényelmi funkciót beállítod a regisztrált bankkártyádról automatikusan beszedjük az aktív szolgáltatások - az összegre jutó működési költséggel növelt - díját, legyen szó a Védőhálóról, a Pajzsról, egyéb egészségbiztosításokról, vagy akár az egészségkártyád éves díjáról. 


Ügyfélportálodon egyszerűen beállíthatod

Ügyfélportálodon kattints a Bankkártyáim menüpontra és végezd el a bankkártya regisztrálását. Egészségkártyád mellett csodásíthatod a Társkártyákat is, így az egész családod kényelmesen vásárolhat! 


20% adókedvezmény jár a Csodakártyás vásárlások összege és a beszedések után is


Mivel a Csodakártyás vásárláskor vagy számla ellenértékének beszedésekor pénz érkezik egészségszámládra, így ez befizetésének minősül és minden forintja után jár a 20% adókedvezmény.

Több, mint 40 ezer tagunk csodásította már kártyáját annak érdekében, hogy minél kényelmesebben intézhessék vásárlásaikat, egyúttal, hogy külön erőfeszítés nélkül maximalizálhassák a kihasználható adókedvezmény összegét.