Gyakori egészségügyi kérdések, sokakat foglalkoztató, érintő betegségek, tények és tévhitek megközelítésében orvosszakértőink segítségével a Prémium Egészségrovatában!

Mikor menjünk reumatológushoz?

Minden tagom fáj. Ezt a kifejezést elég sokszor használjuk a mindennapokban. Ha a fájdalmakat nem előzte meg semmiféle sérülés, akkor nagy valószínűséggel a reumatológia felé kell vennünk az irányt.

tovább a cikkre

Reumatológia: cáfoljuk meg a tévhiteket!

Ki gondolná, hogy annak ellenére, hogy a legtöbben nem tudják, már egészen kis korban is előfordulhat ízületi gyulladás? Mutatjuk, milyen reumatológiával kapcsolatos tévhittel találkozhatunk a nagyvilágban!

tovább a cikkre

A felnőttkori fogszabályozásnak főként esztétikai okai vannak

Az évek előrehaladtával a csontok alakulása, fejlődése fokozatosan lassul. Éppen ezért a felnőttkori fogszabályozás ideje a gyermekkorihoz képest akár annak duplája is lehet.

tovább a cikkre

A tinédzserkor átka: az akné

Ha nem is feltétlenül saját tapasztalatból, de bizonyára mindenki találkozott már az akné kifejezéssel. A tinédzserkor hosszan, olykor akár egy teljes évtizedig is elhúzódó bőrbetegségével nagyon sok kamasz küzd.

tovább a cikkre

Hogyan kezelhető az éjszakai bepisilés?

Milyen kezelési módszereket ismerünk az éjszakai ágybavizelés megelőzésére, gyógyítására? A gyógyszeres kezelés mellett számos, gyógyszermentes megoldás is a rendelkezésünkre áll.

tovább a cikkre