MEGFIZETHETŐ EGÉSZSÉG, AVAGY TUDATOS ÖNGONDOSKODÁS

BIZTOSÍTÁSOK EGÉSZSÉGPÉNZTÁRON KERESZTÜL


Rengeteg egészségbiztosítás érhető el a piacon, érdemes azonban körbenézni alaposabban, hiszen nagyságrendekkel drágábban juthatunk hozzá esetenként ugyanahhoz a szolgáltatáshoz. Sokan nem tudják, de az egészségpénztárakon keresztül megvásárolható csoportos egészségbiztosításokat - már csak taglétszám méretéből adódó kedvezmények miatt -  akár fillérekért megvehetjük.

Erre példa a PRÉMIUM Egészségpénztár Védőháló szolgáltatáscsomagja is, mely havi 185 Ft-ért négyféle egészségbiztosítás tartalmaz. 

MI FÉR BELE HAVI 185 FT-BA?

Kritikus betegségekre szóló biztosítás 
23 kritikus betegség esetén (infarktus, rák) hozzájárul a kezelés költségéhez 1 millió Ft-ig.

Várólista biztosítás 10 munkanapon belül CT és MR vizsgálatokat biztosít és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.

Egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetőek el műtétek (epekőműtét pl.) magánellátásban.

Diagnosztikai vizsgálatokra szóló biztosítás 10 munkanapon belül biztosít pl. labort, röntgent évi 25 ezer Ft-ig.  

HOGYAN IGÉNYELHETŐ A BIZTOSÍTÁS?

A szolgáltatáscsomaggal kizárólag a PRÉMIUM Egészségpénztári tagok élhetnek, tekintve, hogy a csoportos biztosítás az egészségpénztári tagok számára elérhető. Így, ha még nem tag az egészségpénztárban, szükséges elvégeznie a tagsági regisztrációt.

A regisztráció elvégezhető 5 perc alatt online vagy telefonon. Plusz költsége nincs, a belépés ingyenes. A biztosítás igénybevehető anélkül, hogy más egészségpénztári szolgáltatást használna. 
Ha Ön már tag a PRÉMIUM-nál, akkor automatikusan jár Önnek a biztosítás abban az esetben, ha a 185 Ft-os havi díjat a pénztár érvényesíteni tudja egészségpénztári egyenlege terhére. Pénztártagként előfizetheti a biztosítást családtagjai részére is online, az Ügyfélportálon.                                                         
A tájékoztatás nem teljes körű, ha még többet szeretne megtudni a Védőháló szolgáltatáscsomagról, látogasson el a PRÉMIUM Egészségpénztár oldalára vagy hívja az ügyfélszolgálatot a +36 1 999 9696-os telefonszámon. További kedvezményes biztosításokért pedig kattintson IDE.


HASZNOSNAK TALÁLTA
EGÉSZSÉGÜGYI ROVATUNKAT?