Rita egyedülálló szülőként rendkívül tudatosan tervezi a család pénzügyeit, és hamar felismerte, hogy egészségpénztári tagként csak spórolhat!

„Nagyon értékelem, hogy a Prémium Egészségpénztár modern felfogású, innovatív és környezetbarát is, ezért szinte mindent meg lehet oldani telefonon, vagy online, a honlapon keresztül.”

Zoltán egészségügyi dolgozóként nap mint nap szembesül a betegek problémáival. Azt vallja, hogy az egészségpénztár szolgáltatásait igénybe véve jobban fel tud készülni egy őt vagy családját esetlegesen érintő betegség anyagi kihívásaira.

„Ahogy egyre jobban kiműveltem magam a prémiumos szolgáltatásokkal kapcsolatban, rájöttem, hogy ez nagyon jó és a hülyének is megéri.”

Internetes vásárlás csodakártyával

Van, aki már nagyon rutinos csodakártyás, de egészen biztosan olyan ember is akad, aki most szeretné először használni ezt a szolgáltatást. Nekik szól a mostani bejegyzésem!

Hogyan igényelheted vissza az adókedvezményt?

Az egyik legfontosabb ok, amiért a legtöbben az egészségpénztári megtakarítási formát választják, az a húsz százalék adókedvezmény.

Súlyos problémák

Egy 2021. decemberében végzett reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság 64 százaléka túlsúlyos vagy elhízott.

Az élet a legjobb rendező

Nincs annál ijesztőbb, mint amikor valakinek a gyermeke kerül bajba. Ez történt nemrég az egyik kolléganőmmel, még az ünnepek előtt.

Családi kassza nem csak családosoknak

Tudtad, hogy egy húsz éves futamidejű lakáshitelnél akár közel kétmillió forinttal is kevesebbet fizethetsz vissza saját zsebből, ha a Prémium Családi kasszáját használod?

Mi lesz veled, ápolási osztály?

A karácsony közeledtével az ember valahogy kiéhezettebb lesz a jó hírekre. Sajnos az én szakmámban ez az időszak nem feltétlenül ünnepi.