Rita egyedülálló szülőként rendkívül tudatosan tervezi a család pénzügyeit, és hamar felismerte, hogy egészségpénztári tagként csak spórolhat!

„Nagyon értékelem, hogy a Prémium Egészségpénztár modern felfogású, innovatív és környezetbarát is, ezért szinte mindent meg lehet oldani telefonon, vagy online, a honlapon keresztül.”

Zoltán egészségügyi dolgozóként nap mint nap szembesül a betegek problémáival. Azt vallja, hogy az egészségpénztár szolgáltatásait igénybe véve jobban fel tud készülni egy őt vagy családját esetlegesen érintő betegség anyagi kihívásaira.

„Ahogy egyre jobban kiműveltem magam a prémiumos szolgáltatásokkal kapcsolatban, rájöttem, hogy ez nagyon jó és a hülyének is megéri.”

Családi kassza nem csak családosoknak

Tudtad, hogy egy húsz éves futamidejű lakáshitelnél akár közel kétmillió forinttal is kevesebbet fizethetsz vissza saját zsebből, ha a Prémium Családi kasszáját használod?

Az élet a legjobb rendező

Nincs annál ijesztőbb, mint amikor valakinek a gyermeke kerül bajba. Ez történt nemrég az egyik kolléganőmmel, még az ünnepek előtt.

Csak egészség legyen!

Amikor decemberben visszatekintek az elmúlt évre, mindig kettős érzésem van: egyrészt letaglóz az érzés, hogy mennyire rohan az idő, másrészt pedig elképedek, hogy ugyanakkor milyen sok dolog történt, milyen hosszú volt az év.

Mi lesz veled, ápolási osztály?

A karácsony közeledtével az ember valahogy kiéhezettebb lesz a jó hírekre. Sajnos az én szakmámban ez az időszak nem feltétlenül ünnepi.

Használjunk Családi Kasszát gyerekekkel kapcsolatos kiadásokra is

Hogyan tudjuk a legokosabban felhasználni a Prémium Családi Kasszát gyerekek esetén? Adunk néhány ötletet!

A Prémiummal jól kezelhető a családi vészhelyzet

Betegség miatt kevesebb fizetést utaltak? Mutatjuk, hogyan készülhetünk fel Prémiumosként az emiatt kialakult családi vészhelyzetekre!