Rita egyedülálló szülőként rendkívül tudatosan tervezi a család pénzügyeit, és hamar felismerte, hogy egészségpénztári tagként csak spórolhat!

„Nagyon értékelem, hogy a Prémium Egészségpénztár modern felfogású, innovatív és környezetbarát is, ezért szinte mindent meg lehet oldani telefonon, vagy online, a honlapon keresztül.”

Zoltán egészségügyi dolgozóként nap mint nap szembesül a betegek problémáival. Azt vallja, hogy az egészségpénztár szolgáltatásait igénybe véve jobban fel tud készülni egy őt vagy családját esetlegesen érintő betegség anyagi kihívásaira.

„Ahogy egyre jobban kiműveltem magam a prémiumos szolgáltatásokkal kapcsolatban, rájöttem, hogy ez nagyon jó és a hülyének is megéri.”

Internetes vásárlás csodakártyával

Van, aki már nagyon rutinos csodakártyás, de egészen biztosan olyan ember is akad, aki most szeretné először használni ezt a szolgáltatást. Nekik szól a mostani bejegyzésem!

Mi a kifogás?

Talán első hallásra furának tűnik, de én az egészségpénztár szolgáltatásai közül a bizonyos időközönként megrendezett nyereményjátékos akciókat szeretem a legjobban.

Súlyos problémák

Egy 2021. decemberében végzett reprezentatív kutatás szerint a magyar lakosság 64 százaléka túlsúlyos vagy elhízott.

Hogyan igényelheted vissza az adókedvezményt?

Az egyik legfontosabb ok, amiért a legtöbben az egészségpénztári megtakarítási formát választják, az a húsz százalék adókedvezmény.

Családi kassza nem csak családosoknak

Tudtad, hogy egy húsz éves futamidejű lakáshitelnél akár közel kétmillió forinttal is kevesebbet fizethetsz vissza saját zsebből, ha a Prémium Családi kasszáját használod?

Az élet a legjobb rendező

Nincs annál ijesztőbb, mint amikor valakinek a gyermeke kerül bajba. Ez történt nemrég az egyik kolléganőmmel, még az ünnepek előtt.