Rita egyedülálló szülőként rendkívül tudatosan tervezi a család pénzügyeit, és hamar felismerte, hogy egészségpénztári tagként csak spórolhat!

„Nagyon értékelem, hogy a Prémium Egészségpénztár modern felfogású, innovatív és környezetbarát is, ezért szinte mindent meg lehet oldani telefonon, vagy online, a honlapon keresztül.”

Zoltán egészségügyi dolgozóként nap mint nap szembesül a betegek problémáival. Azt vallja, hogy az egészségpénztár szolgáltatásait igénybe véve jobban fel tud készülni egy őt vagy családját esetlegesen érintő betegség anyagi kihívásaira.

„Ahogy egyre jobban kiműveltem magam a prémiumos szolgáltatásokkal kapcsolatban, rájöttem, hogy ez nagyon jó és a hülyének is megéri.”

Használjunk Családi Kasszát gyerekekkel kapcsolatos kiadásokra is

Hogyan tudjuk a legokosabban felhasználni a Prémium Családi Kasszát gyerekek esetén? Adunk néhány ötletet!

A Prémiummal jól kezelhető a családi vészhelyzet

Betegség miatt kevesebb fizetést utaltak? Mutatjuk, hogyan készülhetünk fel Prémiumosként az emiatt kialakult családi vészhelyzetekre!

Gyerekek és a Prémium

Hogyan használjuk fel az egészségpénztári szolgáltatásokat a gyerekeink egészségének megőrzése érdekében? Mutatom!

Mennyibe kerül, ha beteg lesz a gyerek?

Pénzügyi tanácsadók többször kiszámolták már, hogy mennyibe kerül, ha valaki megbetegszik, de leginkább akkor szembesülünk vele, ha ez a mi családunkban is megtörténik.

Menedzserszűrés a gyakorlatban

A menedzserszűrés az egyik legnépszerűbb átfogó egészségügyi vizsgálatsor a piacon, amit a Pajzsnak köszönhetően nekem is volt szerencsém kipróbálni.

Az igazság a számok mögött van

Miért érdemes Prémium csodakártyát használni? Hogyan kapjuk vissza a maximális összeget adóvisszatérítés esetén? Matekozzunk egy kicsit!