Védőháló

Segítség a bajban!

 A Védőháló négyféle egészségbiztosítással védi pénztártagjainkat, így segíthet akkor, ha valóban nagy a baj, vagy gyors vizsgálatra van szükség.

Kritikus betegségekre szóló biztosítás 

23 fajta kritikus betegsége esetén (rák, infarktus) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft keretösszeg erejéig.

Várólista biztosítás

10 munkanapon belül biztosítja CT, MRI vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.

Egynapos sebészeti ellátásra szóló biztosítás

orvosilag indokolt esetben lehetővé teszi műtétek elvégzését magánellátásban évi 300 ezer Ft keretösszeg erejéig.

Diagnosztikai vizsgálatokra szóló biztosítás

10 munkanapon belül kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat (pl. labor, röntgen) szervez meg és ezek költségét évi 25 ezer Ft-ig fedezi.


Bővebben a szolgáltatásokról


Díjak

A Védőháló havidíja mindössze 85 Ft. Az alacsony díj annak köszönhető, hogy csoportos egészségbiztosításként közel 300 ezer pénzártagra lett kialakítva a szolgáltatáscsomag

Az esedékes díjakat havonta vonja le a pénztár minden hónap 15-én. Az átcsoportosítás megtörténte az Ügyfélportálon ellenőrizhető, ahol láthatja azt is, hogy Ön a biztosításokkal védett vagy sem.

A szolgáltatások igénybevételének feltételei 


Kritikus betegségek esetén: Ha a tagsági jogviszony a hónap 14. napjáig jön létre és a pénztártag egészségszámlájáról a havidíj ugyanezen hónap 15-én, (de legkésőbb 20-áig) sikeresen átcsoportosításra kerül, úgy már a követő hónaptól jogosult a pénztártag a szolgáltatások igénybevételére. Ha a pénztártag belépési nyilatkozata adott hónap 15-én vagy azután érkezik be, a havidíj átcsoportosítása a tárgyhót következő hónapban történhet meg első ízben. Így az igénybevételre csak ezt követő hónapban, azaz a tagsági jogviszony második hónapjában van lehetőség.

CT és MRI vizsgálatok, egynapos sebészeti ellátás szolgáltatások, valamint diagnosztikai vizsgálatok esetén: Az újonnan taggá válók a fentiekhez képest két hónapos várakozási idővel vehetik igénybe. 


Igénybevétel bejelentése


A Védőháló által fedezett egészségbiztosítások szolgáltatásai iránti igénybejelentését gyorsan és kényelmesen a nap 24 órájában on-line intézheti:

Video segítség >>


1. Lépjen be egészségpénztári Ügyfélportáljára.

2. Kattintson a Védőhálóval kapcsolatos egészségügyi vizsgálatok igénylése, bejelentése mellett lévő Tovább gombra.

3. Hozza létre Ellátásszervezési Ügyfélfiókját.

Ha Ön nem Pénztártagként, hanem nagykorú közeli hozzátartozóként kíván igénybe venni szolgáltatást akkor létre kell hoznia saját Ellátásszervezési Ügyfélfiókját.

A bejelentés során meg tudja jelölni a kívánt ellátást, feltöltheti a vonatkozó orvosi javaslatot, valamint kiválasztja, hogy hogyan kívánja a szolgáltatás megszervezését.

Ha nincs Ügyfélportál regisztrációja, hívja a +36 1 999 9695-ös telefonszámot.

Jogosultság elbírálása

Az egészségbiztosítási szolgáltatás igénybe vételére való jogosultságot a biztosító állapítja meg. A kritikus betegség bekövetkezése esetén a biztosító a hiánytalan bejelentés kézhez vételét követő 15 napon belül elbírálja a káreseményt.


Szolgáltató partnerünk: A Védőháló szolgáltatáscsomagban foglalt egészségbiztosítások szolgáltatásait az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. nyújtja. A szolgáltatások igénybe vételét a Biztosító ellátásszervezője, a PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft. szervezi.
Az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. adatvédelmi szabályzatát ITT éri el.


Családtagjait is védheti Védőhálóval!

A Védőháló szolgáltatáscsomagot közeli hozzátartozói részére is igényelheti (pl. házastársa, szülei, nagyszülei, gyermeke vagy testvére részére).

A szolgáltatáscsomag díja az igénylő pénztártag egyéni számlájáról kerül levonásra személyenként havi 85 Ft-os összegben. Fontos, hogy közeli hozzátartozót kizárólag azon pénztártagok igényelhetnek közeli hozzátartozóik részére, akik maguk is előfizetői a Védőhálónak. Ill. szolgáltatásra regisztrálni az első életévét már betöltött hozzátartozót lehet. 


Így igényelje családtagjainak


A regisztrációt pár perc alatt elintézheti online, az Ügyfélportálon, a Biztosítások menüpontban vagy igényelheti nyomtatványunkon.
Video segítség >>

A nyomtatványt kérjük, postacímünkre küldje vissza: PRÉMIUM Egészségpénztár, 1426 Budapest, Pf. 512.

Szolgáltatás lemondása

A Védőháló szolgáltatácsomagot lemondhatja az Ügyfélportálon, a Biztosítások menüpont alatt, valamint email-ben vagy postai úton megküldött nyilatkozat formájában. 


bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház