Kedves érdeklődő! Amennyiben segíthetünk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 999 96 96-os telefonszámon!Elérhetőség bezárása

Extra Védelem a Pajzzsal

Élj a lehetőségeddel, figyelj oda az egészségedre!

Pajzs szolgáltatáscsomagunk magas színvonalú, magánrendelői környezetben elvégzett menedzserszűréshez hasonló vizsgálatokat (pl. ultrahang, EKG, laborvizsgálatok), gyógyszer támogatást tartalmaz, így lehetővé teszi hogy az esetleges egészségügyi problémák feltárásra és megfelelő kezelésre kerülhessenek. 

A Pajzsot saját magadnak és 16 éven felüli családtagjaid részére is előfizetheted.  A szolgáltatáscsomag díja 2990 Ft/hó/fő, melyet az egészségszámlád egyenlegéből vonunk el minden hónap 15-én. 

Menedzserszűréshez hasonló szűrővizsgálat
Gyógyszertámogatás


Munkáltatóként kedvező adózási feltételek mellett választhatod Pajzs csomagunkat dolgozóid számára.
Kérd ajánlatunkat itt>>

Szuperpajzzsal rövidebb lehet a várakozási idő

Mivel a szolgáltatáscsomagban foglalt szűrővizsgálathoz egy év folyamatos díjfizetést követően juthatsz hozzá, sürgős esetben azt javasoljuk, hogy kérd a Szuperpajzsot és fizetsd meg a díjat 24 hónapra előre, így rövidebb időn belül válsz jogosulttá az első menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati szűrővizsgálatra és az ahhoz kapcsolódó gyógyszertámogatásra. A második szűrés szolgáltatást ezt követően 36 hónap díj megfizetésével veheted igénybe.

Pajzs igénylése  saját részedre és családtajaidnak
Pajzs díj elmaradása
Pajzs lemondása