Felhasználás

Egészségügyi kiadások

Az egészségügyi kiadások jelentős részét a gyógyszerekre elköltött forintok teszik ki, azonban egészségpénztárra elszámolható a magánorvosi és fogorvosi kezelés, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, a csecsemő és babaápolási cikkek is.
Tudta? A gyerek pelenkáját, de akár a fogbeültetést is finanszírozhatja egészségpénztáron keresztül! 


Családi Kassza szolgáltatások

PRÉMIUM Családi Kasszával már gyermeke iskoláztatási kiadásait, pl.: tankönyvet, taneszközt, gyerekruházatot, tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját is elszámolhatja, de szülés, örökbefogadás esetén egyszeri kifizetést is igényelhet, vagy kiegészítheti jövedelmét CSED, GYED, GYES, GYET ideje alatt. Ezek mellett spórolhat lakáshitele törlesztő részletén vagy az idősgondozás költségén is.


Vásárlás egészségkártyával

7100 helyen vásárolhat egészségszámlája terhére egészségkártyával. Az egészségkártya 3 évig érvényes, éves díja 600 Ft. Aktiválását elintézheti SMS-ben, telefonon vagy az Ügyfélportálján. Ne feledje, ha Csodakártyája van, nem kell azon aggódnia, hogy van-e elég pénz egészségszámláján, hiszen az vásárláskor automatikusan feltöltődik a kellő összeggel! Készpénzes vásárlás

Kérjen készpénzes számlát és küldje be pénztárunkhoz akkor, ha partnerünk nem kártyaelfogadó hely, vagy ha nem rendelkezik elegendő fedezettel.  

A készpénzes számlákat a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül kifizetjük a rendelkezésre álló egyenlege terhére, ill. annak erejéig. Kivétel ez alól a november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a kifizetési határidő. Részletekért kattintson!


Szolgáltatókereső

Mintegy 17 000 szerződött szolgáltatónál vásárolhat egészségszámlája terhére, melyek közül 7 100 PRÉMIUM kártyaelfogadóhely is egyben.

Mobilapplikációnk segítségével mobilon is kereshet a szolgáltatók és az EP kártya elfogadóhelyek között. Az alkalmazást telefonja áruházából töltheti le. 


Adókedvezmény

20% adókedvezménnyel élhet!

Minden egyénileg befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. A max. igénybe vehető adókedvezmény összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig.
Idén 883 millió forintot igényelhettek vissza tagjaink egyéni befizetéseik után!


Családja kiadásain is spórolhat!

Számolja el férje, felesége, gyereke vagy szülei egészségügyi kiadásait is! Így könnyedén maximalizálhatja az igénybe vehető adókedvezmény mértékét. A család létszámának növekedésével, valamint az életkor előre haladtával egyre nőnek a család egészségügyi kiadásai. Közeli hozzátartozói kiadásainak elszámolásához kérjük, adja meg adataikat Ügyfélportálján.


Segítünk a bajban!

Egészségközpont

A SWISS PRÉMIUM Egészségközpontban elérhető valamennyi járóbeteg szakma, legyen szó labor-, szakorvosi-,vagy akár képalkotó diagnosztikai vizsgálatról. A szolgáltatások magas színvonalát a több mint ötven orvosból álló elkötelezett és magasan képzett szakorvosi csapat biztosítja.
A PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai számára partner áron, azaz a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel érhetőek el a vizsgálatok.


Védőháló szolgáltatáscsomag

Háromfajta biztosítással segítséget nyújt, ha nagy a baj. Mindezt havi 85 Ft-ért!
23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió forintig, valamint Várólista biztosítás keretében 10 munkanapon belül megszervezi és ingyenesen biztosít CT vagy MR vizsgálatokat. Ezek mellett egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetnek el műtéteket a pénztártagok.


Extra védelem Pajzzsal

Pajzs szolgáltatáscsomagunk havi 1990 Ft-ért menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente, sorban állás és végtelen adminisztráció nélkül. Képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz (CT, MRI, PET CT) juthat hozzá évi 250 ezer Ft erejéig, valamint járóbeteg ellátás keretében 11 orvosszakmában (pl.: belgyógyászat, bőrgyógyászat, nőgyógyászat) végeztethet el vizsgálatokat évi 100 ezer Ft összegig. 


PRÉMIUM egészségbiztosítások

A pénztártagoknak és családtagjaiknak lehetőségük van magánegészségügyi járóbeteg-ellátásra szóló, labor és diagnosztikai vizsgálatok is magába foglaló csoportos egészségbiztosításhoz is csatlakozni. Mind a járóbeteg-ellátásokat, mind a labor és diagnosztikai vizsgálatokat korlátlan számban, limit nélkül vehetik igénybe a biztosítottak.

Alapadatok

A PRÉMIUM Egészségpénztár legfontosabb adatait - köztük az alapképzési elvek és befektetési politika - az Alapadatok alatt érhetőek el. A tisztségviselők és a körzetenkénti küldöttek listájáért kattintson a Tisztségviselők gombra.  Közzétételek

A Küldöttközgyűlés összehívásáról, a hozott határozatokról és egyéb hivatalos közlendőinkről a Közzétételek alatt tájékozódhat, amennyiben Szabályzataink iránt érdeklődik, kattintson a Szabályzatokra.           

Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!