Felhasználás

Egészségügyi kiadások

Egészségpénztáron keresztül elszámolhatóak pl. a gyógyszerek, a fogorvosi vagy magánorvosi kezelések, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, ill. a csecsemő és babaápolási cikkek is.
Így gyermeke pelenkáját, de akár a fogbeültetést vagy lézeres szemműtétet is finanszírozhatja egészségpénztáron keresztül!


Családi Kassza szolgáltatások

PRÉMIUM Családi Kasszával gyermeke iskoláztatási kiadásait (pl. tankönyv, taneszköz, gyerekruházat, tandíj, a kollégiumi elhelyezésének díja) is elszámolhatja, de szülés vagy örökbefogadás esetén egyszeri kifizetést is igényelhet, vagy kiegészítheti jövedelmét CSED, GYED, GYES, GYET ideje alatt. Ezek mellett spórolhat lakáshitele törlesztő részletén vagy az idősgondozás költségén is.


Célzott szolgáltatások

A Munkáltató béren kívüli juttatás formájában - a tagdíjfizetés átvállalásán túl - célzott egészségpénztári, vagy Családi Kassza szolgáltatások igénybevételének biztosítása útján is támogathatja a Pénztártag munkavállalókat.
Számlakérés és beküldés készpénzes vásárláskor

Kérjen készpénzes számlát és küldje be pénztárunkhoz akkor, ha partnerünk nem kártyaelfogadó hely, vagy ha nem rendelkezik elegendő fedezettel. A készpénzes számlákat a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül kifizetjük a rendelkezésre álló egyenlege terhére, ill. annak erejéig. Kivéve november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a kifizetési határidő. Részletekért kattintson!

Készpénzes vásárlás


Vásárlás egészségkártyával

Jelenleg 8850 helyen vásárolhat egészségszámlája terhére egészségkártyával. Az egészségkártya 3 évig érvényes, éves díja 600 Ft. Aktiválását elintézheti SMS-ben, telefonon vagy az Ügyfélportálján. Ne feledje, ha Csodakártyája van, nem kell azon aggódnia, hogy van-e elég pénz egészségszámláján, hiszen az vásárláskor automatikusan feltöltődik a kellő összeggel!

Vásárlás egészségkártyával


Szolgáltatókereső

Mintegy 17 000 szerződött szolgáltatónál vásárolhat egészségszámlája terhére, melyek közül 8850 PRÉMIUM kártyaelfogadóhely is egyben. Mobilapplikációnk segítségével mobilon is kereshet a szolgáltatók és az EP kártya elfogadóhelyek között. Az alkalmazást telefonja áruházából töltheti le.

Adókedvezmény

20% adókedvezménnyel élhet!


Minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. Az adókedvezmény maximális összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig.
20% adókedvezmény


Családja kiadásain is spórolhat!

Számolja el férje, felesége, gyereke vagy szülei egészségügyi kiadásait is! Így könnyedén maximalizálhatja az igénybe vehető adókedvezmény mértékét. A család létszámának növekedésével, valamint az életkor előre haladtával egyre nőnek a család egészségügyi kiadásai. Közeli hozzátartozói kiadásainak elszámolásához kérjük, adja meg adataikat Ügyfélportálján.

Családja kiadásain is spórolhat!
Egészségbiztosítások


Védőháló szolgáltatáscsomag

A Védőháló négyféle biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
Kritikus betegségek esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét, diagnosztikai vizsgálatokat (pl. CT, MR, ultrahang, röntgen) biztosít és egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetőek el műtétek.
Védőháló szolgáltatáscsomag


Extra védelem Pajzzsal

Pajzs szolgáltatáscsomagunk menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente, sorban állás és végtelen adminisztráció nélkül. Ezen felül orvosi másodvélemény szolgáltatást és gyógyszertámogatást vehet igénybe újonnan felfedezett betegségek esetén. Díja: 2200 Ft/hó!

Extra védelem Pajzs szolgáltatáscsomaggal


PRÉMIUM egészségbiztosítások

Megújultak egészségbiztosítási csomagjaink! Így már lehetőségük van a pénztártagoknak magán egészségügyi járóbeteg-ellátásra szóló csoportos egészségbiztosításhoz csatlakozni, vagy családtagjukat csatlakoztatni amelyet akár korlátlan számban, limit nélkül is igénybe vehetnek a biztosítottak.

PRÉMIUM egészségbiztosítások


Egészségközpont

SWISS PRÉMIUM Egészségközpont

A SWISS PRÉMIUM Egészségközpontban elérhető valamennyi járóbeteg szakma, legyen szó labor-, szakorvosi-,vagy akár képalkotó diagnosztikai vizsgálatról.
A PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai számára partner áron, azaz a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel érhetőek el a vizsgálatok, ha a SWISS online felületén kezdeményezi az időpontfoglalást.
A SWISS call center, SWISS webshop és a személyesen foglalt vizsgálatok árából a PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai 10% kedvezményben részesülnek.