A Prémiumnál nem hagy magadra a rendszer

A mai világban néha már az is nagy segítség, ha felhívhatjuk az orvosunkat egy-egy tanácsért. Nos, van egy jó hírem! A Pajzs ebben is segít!

Hogyan? A szolgáltatáscsomag részét képezi például egy 24 órás ügyfélszolgálat, amit mindenféle egészségügyi problémával megkereshetünk. Ha mentőre van szükségünk, természetes, hogy mentőt hívunk. Ha fáj valamink, elmegyünk az orvoshoz. De ha ez a kör már megvolt, mégis bizonytalanok vagyunk a gyógyszerek adagolásával kapcsolatban, vagy beteg a gyerek, de túl későn van a rendeléshez, pedig elkélne a szakmai jótanács, tapasztalatból tudom, hogy a telefonos segítség nagyon fel tud értékelődni.

Mondok jobbat!

Ha megvan a diagnózis, de szeretnénk másodvéleményt kérni, erre is van megoldás. A Prémiumnál az ország legjobb orvosai segítenek a tagoknak a gyógyulásban akár azzal, hogy megerősítik a megelőző diagnózist, akár azzal, hogy új, de szükséges diagnosztikai eljárásokat vonnak be a gyógyítási folyamatba. Egyébként mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a súlyosabb szövődményeket. Az én esetemben például az otthoni vérnyomásmérés segíthet a gyógyszer mellett kontrollálni a vérnyomásomat. Szükség esetén pedig, ahogy már említettem, akár telefonos segítséget is kérhetek. Éjjel, nappal, bármikor.

Van még tovább!

A Pajzs a sürgősségi otthoni vizitben is tud segíteni! Ha pedig mindez térítéses magánellátás keretében történik, a számla negyven százalékát megtérítik! Ha már pénzről beszélünk: a gyógyászati segédeszközök is elszámolhatóak az egészségpénztári megtakarítás terhére, ráadásul, ha inkább online elégítené ki ilyen irányú igényeit, a Pénztárbolt nevű webáruház csak rá vár. Ó, és mégvalami! Nem kell a bankszámlánkat pumpolni, mert itt egészségpénztári kártyával is tudunk vásárolni!

Ami minket illet, örülök, hogy van Pajzsunk. Rengeteg olyan vizsgálatot csináltattunk meg, amit enélkül nem biztos, hogy anyagilag bevállaltunk volna. A kivizsgálás után pedig akadt átgondolnivalónk rendesen. Mostanra már megvan a terápiás terv és az életmódbeli változtatások listája is. Hosszú távon a cél az egészségesebb életmód, amihez szerencsére minden elérhető segítséget megkapunk a Prémiumtól.