A Prémiumnál nem hagy magadra a rendszer

A mai világban néha már az is nagy segítség, ha felhívhatjuk az orvosunkat egy-egy tanácsért. Nos, van egy jó hírem! A NEXT ebben is segít! De hogyan?


Hát úgy, hogy csupa olyan szolgáltatást nyújt, amire egy betegség esetén a mindennapi életben bármikor szükségünk lehet. A szolgáltatáscsomag részét képezi például egy 24 órás ügyfélszolgálat, amit mindenféle egészségügyi problémával megkereshetünk. Milyen esetekben használható például ez a szolgáltatás? Ha fáj valamink, természetes, hogy elmegyünk az orvoshoz. De ha ez a kör már megvolt, mégis bizonytalanok vagyunk a gyógyszerek adagolásával kapcsolatban, vagy beteg a gyerek, de túl későn van a rendeléshez, pedig elkélne a szakmai jótanács, tapasztalatból tudom, hogy a már korábban is említett telefonos segítség nagyon fel tud értékelődni.

Milyen előnyei vannak még a NEXT-nek?

Ha megvan a diagnózis, de szeretnénk másodvéleményt kérni, erre is van megoldás. A Prémiumnál az ország legjobb orvosai segítenek a tagoknak a gyógyulásban akár azzal, hogy megerősítik a megelőző diagnózist, akár azzal, hogy új, de szükséges diagnosztikai eljárásokat vonnak be a gyógyítási folyamatba. Egyébként mi magunk is sokat tehetünk annak érdekében, hogy megelőzzük a súlyosabb szövődményeket. Az én esetemben például az otthoni vérnyomásmérés segíthet a gyógyszer mellett kontrollálni a vérnyomásomat.

A pénz körforgása

Nem tudom, említettem-e már, de mindenképpen beszélnünk kell arról is, hogy a NEXT-nek remek az ár-érték aránya. Ahhoz képest, hogy mennyit fizetünk, rengeteg igazán hasznos szolgáltatást kapunk. A mai világban pedig mindenképpen alaposan meg kell nézni, hova osztja szét az ember a nehezen megszerzett fizetését. Ha pedig már pénzről beszélünk: a gyógyászati segédeszközök jó része is elszámolható az egészségpénztári megtakarítás terhére, ráadásul, ha inkább online elégítené ki ilyen irányú igényeit, a Pénztárbolt nevű webáruház csak rá vár. Ó, és mégvalami! Nem kell a bankszámlánkat pumpolni, mert itt egészségpénztári kártyával is tudunk vásárolni!

Ami minket illet, örülök, hogy van NEXT-ünk. Rengeteg olyan vizsgálatot csináltattunk meg, amit enélkül nem biztos, hogy anyagilag bevállaltunk volna. A kivizsgálás után pedig akadt átgondolnivalónk rendesen. Mostanra már megvan a terápiás terv és az életmódbeli változtatások listája is. Hosszú távon a cél az egészségesebb életmód, amihez szerencsére minden elérhető segítséget megkapunk a Prémiumtól.