Számold el családod kiadásait!


Bánj okosan a pénzeddel! Az egészségszámlán keresztül nem csak a saját, hanem az egész családod kiadásait finanszírozhatod, így akár a teljes, 150 ezer forintos adókedvezmény összegét visszakaphatod!

Elszámolhatod szüleid gyógyszerét, férjed szemüvegét vagy akár a gyerek pelenkáját is! A PRÉMIUM Családi Kassza segítségével pedig gyermeked iskoláztatási költségeit (tankönyv, tanszer, ruházat), egyetemi vagy főiskolai hallgató tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját, sőt, lakáshiteled törlesztő részletét vagy az idősgondozás költségét is finanszírozhatod.

A közeli hozzátartozó családtagokat az Ügyfélportál Hozzátartozók menüpontjában tudod bejelenteni.

A bejelentés lépéseit megnézheted videónkban>>

Nézd meg, kit lehet közeli hozzátartozóként bejelenteni >>

Közeli hozzátartozónak minősül a házastárs, és az egyeneságbeli rokonok, mint a szülő (örökbefogadó szülő), nagyszülő, dédszülő, valamint a gyermek, nevelt gyermek(örökbefogadott gyermek), unoka, továbbá a testvér és az élettárs.

Nem jelölhető após, anyós, sógor, unokatestvér, stb.

Előfizethetsz egészségcsomagokat családod tagjainak


  • Az alacsony havi díjú Védőháló szolgáltatáscsomagunkat előfizetheted akár már az első életévét betöltött családtagodnak is.
  • A szűrőprogramban való részvételt és egyéb szolgáltatásokat tartalmazó Pajzs csomagot 16 éven felüli családtagjaidnak igényelheted.
  • 18 évesnél idősebb és 70 évesnél fiatalabb családtagjaidat a magánegészségügyi járóbeteg-ellátásokat, labor és diagnosztikai vizsgálatokat is magába foglaló Prémium Egészség csoportos egészségbiztosításra is elő tudod fizetni. A Prémium Egészség Deluxe módozata a járóbeteg ellátásokat korlátlan számban, limit nélkül biztosítja.

A regisztrációt az Ügyfélportálodon, a Saját és hozzátartozóim biztosításának kezelése menüpontban pár perc alatt el tudod intézni.

Nézd meg video segítségünket, ami megmutatja mit kell tenned a sikeres regisztrációhoz>>