SPÓROLNI TUDNI KELL!

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Kevesen tudják, hogy az egészségügyi kiadások csökkentéséhez az állam is segítséget nyújt, támogatja ugyanis az egészségcélú megtakarításokat: 20% adó-visszaigényléssel élhetnek azok, akik számlát nyitnak valamelyik egészségpénztárnál és az oda befizetett pénzből vásárolnak gyógyszert, magánorvosi szűréseket vagy szemüveget.

JOBB FÉLNI

EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁS HAVI 85 FT-ÉRT

Rengeteg egészségbiztosítás érhető el a piacon, érdemes azonban körbenézni az  egészségpénztárak által kínált úgynevezett csoportos egészségbiztosítási csomagok között is, hiszen azokhoz fillérekért juthatnak hozzá a pénztártagok. Ilyen a PRÉMIUM Védőháló elnevezésű szolgáltatáscsomagja is, mely négyféle biztosítást tartalmaz havi 85 Ft-ért. 
KEDVEZMÉNYEK

VIZSGÁLATOK OLCSÓBBAN

A budai rendelő mellett már a pesti oldalon is megnyitotta kapuit a SWISS PRÉMIUM Egészségközpont, ahol valamennyi járóbeteg szakma, legyen szó labor-, szakorvosi-,vagy akár képalkotó diagnosztikai vizsgálat elérhető. Jó tudni (és kihasználni!), hogy a PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai számára a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel vehetőek igénybe a vizsgálatok!