Kedves érdeklődő! Amennyiben segíthetünk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 999 96 96-os telefonszámon!Elérhetőség bezárásaA mikrobiom témájú prevenciós program célja az egészség megőrzése és a civilizációs betegségek megelőzése a bélflóra regenerálása révén
.

Létrejöttét indokolta, hogy a tudományos kutatások egyre inkább rámutatnak a beleinkben élő mikroorganizmusok és az emberi egészség közötti összefüggésekre. A lakosság körében nő a probléma ismertsége és egyre nagyobb az igény egy mikrobiom témájú komplex egészségprogramra is.  Ezt támasztja alá, hogy a 2024 kora tavaszán végzett kérdőíves felmérést közel 13 ezer pénztártagunk töltötte ki és több, mint harmaduk érdeklődött a téma iránt.


A Prémium Mikrobiom Programban szakmai partnerünk dr. Schwáb Richárd a BiomTeam praxisvezető gasztroenterológus- belgyógyásza.  A programban a BiomTeam szakemberei segítséget nyújtanak az egészségmegőrzésben, életmódváltásban és a kialakult állapot mikrobiom szemléletű kezelésében.


A program célja

A pénztártagok számára szeretnénk egy olyan szolgáltatást nyújtani, amely segít megérteni és javítani a bélflóra egészségét. Segítséget nyújtani a táplálkozási és életmódbeli változásokban. Az életmódváltás 3 pillére a mozgás, táplálkozás és alvás. 

kép
Program tervezett elemei

Időtartam 12 hónap, 3 hónapos szakaszokban

Kérdőíves felmérés

Mikrobiom központú dietetikai gondozás és tanácsadás

Mozgásterápiás tanácsadás

Eredményekhez és aktivitáshoz kötött bónuszok

Igény szerint további szaktanácsadás, kiegészítő vizsgálatok


kép
Ha úgy gondolod Neked is segíthet a Prémium Mikrobiom Program, és szeretnél belevágni az életmódváltásba, amin eddig csak gondolkoztál, ne hezitálj, lépjél velünk az új útra! Add meg adataidat és e-mailben tájékoztatunk a teendőkről.