Kedves érdeklődő! Amennyiben segíthetünk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 999 96 96-os telefonszámon!Elérhetőség bezárása

Lehetőség csomag

Ingyenes dolgozói tájékoztató személyesen, vagy online

Azon vállalatoknak ajánljuk, akik nem tudnak vagy akarnak egészség célra támogatást nyújtani a dolgozóiknak.  A cél: minél több munkavállalóval megismertetni a 20%-os adójóváírás lehetőségét!

 
Az egészségpénztár előnye bármely egyéb béren kívüli juttatással szemben, hogy nem szükséges a vállalat részéről anyagi hozzájárulás ahhoz, hogy a munkavállalóikat támogassák.

20 éves tapasztalatunk alapján kijelenthetjük, hogy már önmagában az is nagy segítség a dolgozóknak, ha a vállalat lehetőséget biztosít a pénztári szolgáltatások megismerésére!
Tagjaink ugyanis az egészségügyi célú kiadásaik után 20%-os adójóváírásra jogosultak, akkor is, ha nem részesülnek támogatásban!

A PRÉMIUMnál ráadásul mindezt kötelező befizetések nélkül megtehetik dolgozóik, köszönhetően a „Csodakártya” szolgáltatásunknak!

Kérjük bátran keressetek tehát minket abban az esetben is, ha nem tervezitek a vállalati tagdíjátvállalást! Pénztárunk ekkor is szívesen vállalja tájékoztatók, előadások megtartását, vállalati rendezvények támogatását!

Kérd ajánlatunkat itt>>