Az egészségpénztári megtakarítás nem csak egészségügyi dolgokra használható

Nagyon kevesen tudják, hogy az egészségpénztári megtakarítást nem csak egészségügyi kiadásokra lehet felhasználni, hanem például taníttatásra vagy otthonteremtésre is.



A Prémium kedvezményei nem csak a kisgyermekkorban, hanem később, a továbbtanulás során is segítségére lehetnek a családnak. Egészségpénztári megtakarításból a főiskola vagy az egyetem tandíját is lehet fizetni, sőt a kollégium díját és a tankönyveket is!

Ezek olyan kiadások, amelyekre nem árt időben készülni! Ha már van erre a célra megtakarításod a Prémiumnál, akár le is kötheted egy időre, így ideális esetben akár harminc százalék adókedvezményt is bezsebelhetsz ez után az összeg után.

Amikor az ember saját lábára áll, és megveszi első otthonát, ott is számíthat a Prémiumra, hiszen a lakáshitel egy része is törleszthető ebből a megtakarításból. Nagyon fontos részlet, hogy miközben megtakarítasz, gyakorlatilag folyamatos védelem alatt is állsz. Abban az esetben, ha váratlanul megbetegszel, nem kell pánikba esve kapkodni, hogy hogyan és miből oldod meg a család megélhetését. Bár épp nem tudsz pénzt keresni, mégis könnyedén hozzá tudsz férni a tartalékodhoz: csak kiveszed a táppénzkiegészítést és nem kell lemondanod a megszokott életszínvonalról.

Gondoskodnod kell a magadról, fel kell készülnöd a jövő kihívásaira! Lehet, hogy az elején még nem látod, mennyit tudnál félretenni, de nem is kell előre tudnod! Állítsd be a csodakártyát úgy, hogy csak annyit vegyen le a bankkártyádról, amennyit épp vásárláskor használsz! Ha pedig marad egy kis plusz hó végén, bankkártyával is feltöltheted az egészségszámlád, további kedvezményekért.

A Prémiumot úgy ismerheted meg a legjobban, ha kipróbálod. És miért ne tennéd?