25 perces vizsgálat 7000 forintért

Legutóbb egy nap szabadságot kellett kivennem egy mammográfiás vizsgálat miatt, idén viszont sokkal kedvezőbb időpontot kaptam. Mi történt a vizsgálaton?



A nagy napot azzal kezdtem, hogy a régi leleteimet letöltöttem az EESZT-ről és emailben elküldtem a klinikára. Odaérve a recepciós hölgy nagyon kedvesen eligazított. A rendelő - ahogy azt egy magánorvosi intézménytől elvárjuk - patyolattiszta és modern volt. Alig vártam néhány percet, azonnal behívtak a mammográfiára, majd rövid várakozás után már mehettem is a kijelölt doktornőhöz az ultrahangos vizsgálatra és a mammográfiás felvételek kiértékelésére. A doktornő alapos volt és nagyon kedves. Megnyugtatott, hogy minden rendben van. Ahogy már említettem, az én családom múltjával az ember egy picit mindig izgul az ilyen vizsgálatok előtt. Most nem kellett volna. A szakorvos még az akkor aktuális mellfájásom elmulasztására is adott egy jó tippet: azt mondta, hogy próbáljak ki egy 3 hónapos E-vitamin kúrát, mert az bizonyos esetekben segíthet. Még nem szereztem be a készítményt, de beszámolok majd az eredményről, ha lezárult a kúra.🙂


Nagyjából 20-25 perc alatt végeztem az egész procedúrával, ami máskor órákig tartott, ráadásul nem a munkaidőmből vette el a drága időt. Mindenképpen megérte.

Sajnos a szolgáltatás jelenleg szünetel, de bízom benne, hogy a Prémium újra előrukkol valami olyan dologgal, aminek örülhetnek az ügyfelei. Én ezúton is hálásan köszönöm a lehetőséget!

Hamarosan a Pajzs biztosítás révén egy, a menedzserszűréshez hasonló vizsgálat sorozaton fogok részt venni, erről is írok majd, ne felejtsetek el visszanézni hozzám!