Kedves érdeklődő! Amennyiben segíthetünk, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 999 96 96-os telefonszámon!Elérhetőség bezárása

Szeretnék tag lenni

Lépjen be online vagy kérjen visszahívást!  
Spóroljon már most saját és családja kiadásaiból! Akár évi 150 ezer Ft-ot is megtakaríthat! 

Befizetek bankkártyával

Bankkártyás befizetés esetén Önt nem terheli tranzakciós illeték!

Minden harmadik tag már a bankkártyás befizetést választja.

Befizetek átutalással

PRÉMIUM Egészségpénztár: 10918001-00000005-06060007

A Közlemény rovatba tüntesse fel nevét, tagi azonosítóját!


Csodásítom kártyámat

Így összeköti egészségkártyáját bankkártyájával. 

Ezután nem kell azon aggódnia mennyi pénz van EP számláján.

Egyszerűbb azonosítás

Az azonosítást már Ügyfélportálunkon online vagy ADATKÖZLŐ adatlapunkon is elvégezheti. Kérjük, az adatlapot küldje vissza postán vagy emailben szkennelve. 

Adóigazolás

Az adóigazolás küldemények január 31-én postára kerültek. Azon tagok, akik iratküldő szolgáltatásra regisztráltak, elektronikus formában már elérik Ügyfélportálukon.

ÉVI 150 EZER FT-OT IS MEGTAKARÍTHAT!

Minden egyénileg befizetett forint után 20% adókedvezménnyel élhet, így akár évi 150 ezer forintot is spórolhat saját vagy családja kiadásaiból, legyen az fogorvos, magánorvos, gyógyszer, szemüveg vagy a gyerek pelenkája. A 20% adókedvezmény már kisebb kiadásoknál is megtakarítást jelent, nem beszélve az olyan költséges kezelésekről, mint egy fogbeültetés vagy lézeres szemműtét!

Még egy érv: Segítünk a bajban! Védőháló szolgáltatáscsomagunk háromféle egészségbiztosítással védi pénztártagjainkat, havi 85 Ft-ért! 

23-féle kritikus betegség (pl.: rák, infarktus) előfordulása esetén 1 millió Ft-ig fedezi az egészségügyi kezelés költségét, CT és MR vizsgálatokat biztosít 10 munkanapon belül, évi 300 ezer Ft erejéig. Az egynapos sebészeti ellátás keretében pedig évi 300 ezer Ft-ig végeztethetőek el műtétek magánellátásban.

Miért jó még? Mert velünk egyszerű! Nem bonyolítjuk az életét felesleges ügyintézéssel!

NYEREMÉNYJÁTÉKAINK

Ne maradjon le a nyereményesőről! Kísérje figyelemmel nyereményjátékainkat és játsszon az értékes nyereményekért! 

A nyertesek listájáért kattintson és nézze meg, Önnek kedvezett-e a szerencse!

MEGNÉZEM

Csodakártya csak a PRÉMIUMnál!

Csodakártyájával nem kell előre feltöltenie egészségszámláját és nem is kell pénzt tárolnia ott!

A csodásítással összeköti egészségkártyáját bankkártyájával, így vásárláskor egészségkártyája automatikusan feltöltődik bankkártyájáról.

Már több ezer tagunk csodásította kártyáját, hogy minél kényelmesebben intézhessék vásárlásaikat, anélkül, hogy előre feltöltenék egészségszámlájukat.

Többet szeretne megtudni? Nézze meg kisfilmünket!

MEGNÉZEM

Csatlakozzon csapatunkhoz!

Hosszú távra keressük azokat a leendő munkatársakat, akik szeretnének kellemes környezetben, hasznos és (anyagilag is) megbecsült munkát végezni.

ÁLLÁSAJÁNLATOK
Rendben

A weboldalunkon sütiket használunk, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk neked. A részletes leíráshoz kattints ide!