Támogasd Te is a Mosoly Alapítvány terápiáit!

Pénztárunk gyűjtési akcióval támogatja a Mosoly Alapítvány munkáját.

A több mint 25 éves, évi közel 800 terápiás foglalkozást tartó alapítvány szakképzett terapeutái ingyenes mese- és művészetterápiás foglalkozásokkal segítik a daganatos betegségben, neurológiai, pszichiátriai és más krónikus betegségekben szenvedő gyerekeket a betegségük okozta trauma feldolgozásában és a gyógyulásban. Olvass többet a Mosoly Alapítványról a www.mosolyalapitvany.hu oldalon. 
Támogasd Te is a Mosoly Alapítvány onkológiai beteg gyerekeknek nyújtott művészetterápiás foglalkozásait!

Köszönjük, ha adományozol!

Tranzakció beazonosíthatósága
A tranzakció beazonosíthatósága érdekében hozzájárulok ahhoz, hogy a Pénztár email címemet és nevemet a Mosoly Alapítvány számára egyszeri alkalommal átadja. Tudomásul veszem, hogy nyilatkozatomat bármikor visszavonhatom a pénztárhoz postai úton (1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
Adattovábbítási nyilatkozat
Tudomásul veszem, hogy a Mosoly Alapítvány (1126 Bp., Kiss János Altábornagy u. 47. A lh., 3/19) adatkezelő által a https://premiumegeszsegpenztar.hu/landing/mosoly-alapitvany felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, email cím.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff
A fizetést lebonyolító szolgáltatóról itt, a szolgáltató adatkezeléséről pedig itt talál tájékoztatót.