Védőháló átalakítás

Magyarországon ma kiemelkedően magas a daganatos halálozások aránya. Sajnos későn fedezik fel, lassan vizsgálják ki ezeket a súlyos betegségeket.

Pénztárunk elkötelezett a tagság egészségi állapotának javítása, a gyors segítségnyújtás és az innovatív technológiák alkalmazása terén, ezért Védőháló biztosításunk átalakítását tervezzük.

A terveink szerint a három új szolgáltatást rendkívül kedvező áron tudnánk beépíteni a Védőháló biztosításba, melynek havi díja így is csak várhatóan 300 Ft-ra emelkedne. 


A tervezett átalakítás során három új elemmel bővülne a szolgáltatás:

1.) 10 munkanapon belül teljes körű kivizsgálást biztosítanánk daganat gyanú esetén szövettani mintavétellel, annak patológiai vizsgálatával, szükséges képalkotó vizsgálatokkal (CT, MR, PET CT) maximum 500 ezer Ft értékben.
Így segítve tagjainkat a gyors ellátáshoz való jutáshoz.
kép
2.) Bizonyított daganatos betegségek esetén lehetőséget biztosítanánk a daganat molekuláris diagnózisára és digitális terápia tervezésre összesen 1,3 M Ft értékben.

A daganatok kezelése forradalmi változáson ment át az elmúlt években. A daganat szövet genetikai vizsgálatával és annak mesterséges intelligenciát is felhasználó elemzésével nagymértékben javítható azon betegek túlélése, akik valamifajta gyógyszeres kezelést kapnak. Célunk, hogy ezt az innovatív és életmentő lehetőséget biztosíthassuk a pénztártagjaink számára is.

kép
3.) Napi 24 órában hívható orvosi segélyvonalat biztosítanánk az év minden napján. Ezzel szeretnénk hozzájárulni pénztártagjaink mindennapi biztonság érzetéhez.
kép
Támogatom a változásokat és a csomag átalakítását!
Nem szeretnék havi 115 Ft-os plusz költséggel ilyen jellegű szolgáltatásbővítést!