PRÉMIUM VIDEÓTÁR

kep

Tények és tévhitek a kullancs-csípésről

Mit kell tenni kullancs-csípés esetén? Milyen betegségeket terjeszthet ez az apró állat? Igaz, hogy az óramutató járásával ellentétes irányban kell kiszedni csipesszel? Dr. Novák Hunor a legismertebb hiedelmeket vesézi ki, illetve hasznos tanácsokat ad ilyen helyzetekre.
kep

Tények és tévhitek a lázcsillapításról

Melyek a lázcsillapítással kapcsolatos leggyakoribb tévhitek? Dr. Novák Hunor legújabb videójában lerántja a leplet ezekről.
kep

Tények és tévhitek az allergiás reakciókról

Segít a kálcium az allergiás tünetek kezelésében? Vagy ez is egy tévhit lehet? Hitelesek az IGG alapú intoleranciatesztek? Mi a helyzet a bőrtesztekkel? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ dr. Novák Hunor legújabb videójából.
kep

Tények - tévhitek az influenzáról és az influenza vakcináról dr. Novák Hunorral

Megbetegedés az influenza vakcinától? Na ez a városi legenda! Ön tudta, hogy 6 hónapos kor felett mindenkinek ajánlott az influenza elleni védőoltás? Nézze meg a videónkat, amelyben igyekszünk eloszlatnia a tévhiteket az influenzával és a vakcinával kapcsolatban.
kep

Tények-tévhitek a D-vitaminról dr. Novák Hunorral az Egészségrovatban.

Ön tudta, hogy a magyar lakosság nagy része D-vitamin hiányos a tél végére? És, hogy a D-vitamin pótlásra novembertől-áprilisig szükségünk lenne? Nézze meg, az Egészségrovat következő videóját, melyben dr. Novák Hunor segít eligazodni D-vitamin témában!
kep

Tények tévhitek a PRÉMIUM Egészségrovatban dr. Novák Hunorral: A hasmenésről.

Dr. Novák Hunor ezúttal a hasmenés kezeléséhez járul hozzá tanácsaival. Bemutatja, hogy mit érdemes használni e kényelmetlen és kellemetlen helyzet orvoslására. Fontos tudni, hogy a javasolt gyógyszerek elszámolhatók egészségpénztári számláján!
kep

Tények tévhitek a PRÉMIUM Egészségrovatban dr. Novák Hunorral: Fülgyulladás kezelése

Ön tudta, hogy a fülgyulladás okozta kellemetlen tünetek enyhítésére javasolt gyógyszerek is elszámolhatók egészségszámlára? Sőt, éves szinten akár 150.000 Ft -ot is spórolhat egészségügyi kiadásain és sok egyéb, hasznos szolgáltatást is igénybe vehetnek pénztártagjaink!
kep

A PRÉMIUM Egészségrovatban, dr. Novák Hunor: Napégés kezelése

Ön tudta, hogy a napégés megelőzésére használt naptej gyermekek részére elszámolható egészségpénztári számlára? És, hogy a napégés tüneteinek enyhítésére javasolt gyógyszerek jelentős részét is elszámolhatja?