Rólunk

A PRÉMIUM Egészségpénztár jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő Egészségpénztára. 2007-ben az Uniqa Egészségpénztárral történt egyesülést követően a piac meghatározó szereplőjévé vált. 2015. júliusában a Wellness Egészségpénztár, 2016. áprilisában a Honvéd Egészségpénztár, valamint 2017. júliusában a NAVOSZ Egészségpénztár beolvadásával taglétszámunk meghaladta a 220 000 főt. 

Egészségpénztárunk folyamatosan bővülő, országos szolgáltatói hálózatának számos tagja kedvezményes vásárlást és egészségkártyás fizetési lehetőséget biztosít az egészségpénztári tagok számára.

Sikereinket elsősorban szerződött partnereink kiemelt kezelésének, a pénztár szolgáltatásainak igénybevételét könnyítő megoldásoknak és a biztos pénzügyi háttérnek köszönhetjük.

Alapvető céljaink között fogalmaztuk meg az egészséges életmódra nevelést. Annak érdekében, hogy az egészséges lét tudatos életformává váljon, az egészségügyi szolgáltatásokon túl az egészségmegőrzésre, egészségfejlesztésre is széleskörű lehetőségeket teremtünk tagjaink számára. Nálunk minden korosztály széles palettáról válogathat egyedi igényeinek megfelelően, legyen szó akár szűrővizsgálatokat vagy egészségbiztosítást tartalmazó szolgáltatáscsomagokról, babaápolással kapcsolatos termékekről, gyógykezelésekről, és számos más egészségcélú szolgáltatásról. Hosszú távon kívánunk hozzájárulni pénztártagjaink egészségkultúrájának kialakításához, elősegítve ezzel az aktív életet és a produktívabb munkavégzést.    

A pénztártagok egyéni egészségszámlájukról az egészség megőrzéséhez, valamint megelőzéshez kapcsolódó termékeket és szolgáltatásokat éppúgy finanszírozhatnak, mint a betegségek gyógyítását célzó gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket vagy kezeléseket. Az egészségpénztári egyenleg akár azonnal, a családtagok részére is felhasználható. 

bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház