PrémiumDoki

PrémiumDoki 2021. január 01-től rendel!


A PrémiumDoki egy egyedülállóan kedvező díjszabású közösségi biztosítás, melyre Pénztártagjaink automatikusan jogosulttá válnak az egyéni számlájukról történő díjlevonást követően.


Mit nyújt a PrémiumDoki ?


A PrémiumDoki egészségbiztosításaival az előfizetők éves 150 ezer Ft értékben vehetnek igénybe 20%-os önrész megfizetése mellett szakorvosi vizsgálatokat, szinte minden orvos szakmában a belgyógyászattól kezdve a nőgyógyászaton át egészen az idegsebészetig. Ugyanilyen feltételek mellett jogosultak az ún. kissebészeti eljárásokra, azaz pl. szemölcsök eltávolítására, sebvarrásra, varratszedésre, gipszelésre.

Ezen felül évi 50 ezer Ft értékben - önrész nélkül - diagnosztikai vizsgálatokat (laborvizsgálatok, röntgen, ultrahang, izotópos vizsgálatok, szövettan, stb.) biztosít.


JÁRÓBETEG - SZAKORVOSI ELLÁTÁSOK ÉS KISSEBÉSZETI ELJÁRÁSOK


  • éves 150 ezer Ft
  • 20 % önrész megfizetése mellett

JÁRÓBETEG - SZAKORVOSI ELLÁTÁSOK

KISSEBÉSZETI ELJÁRÁSOK

DIAGNOSZTIKUS ELJÁRÁSOK


  • éves 50 ezer Ft
  • önrész megfizetése nélkül


A PrémiumDoki díja


A PrémiumDoki a Védőhálóhoz hasonlóan közösségi egészségbiztosítás, így közel 300 ezer pénztártagra került kialakításra a szolgáltatáscsomag.

Bármelyikünk magánszemélyként egészségbiztosítást szeretne kötni hasonló szolgáltatástartalommal, 5x -ös havidíjjal szembesülne..

PrémiumDoki-t úgy alakítottuk ki, hogy a legkisebb költség mellett, a legtöbb szolgáltatást nyújtsa.


Ennek köszönhető a kedvező díjszabás is. A PrémiumDoki havi díja: 1.995 Ft / hó.

Az első díjlevonásra 2020. december 15-én kerül sor, ezt követően az esedékes díjakat a Pénztár minden hónap 15-én a pénztártag egészségszámlájáról vonja le. Az átcsoportosítás megtörténte az Ügyfélportálon ellenőrizhető, ahol láthatja azt is, hogy Ön a biztosításokkal védett vagy sem.A szolgáltatások igénybevételének feltételeti


Pénztártagjaink 2021. január 01-től vehetik igénybe a PrémiumDoki biztosítás nyújtotta szolgáltatásokat. Ennek feltétele, hogy a megelőző hónapban 15-én, ( de legkésőbb 20.-áig ) a Pénztártag egészségbiztosítási számlájáról a havidíj sikeres átcsoportosítása megtörténjen

.

A PrémiumDoki közösségi egészségbiztosítást a tagok számára az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.től vásároltuk meg. A magán egészségügyi szolgáltatatókat a Biztosító és Prémium Pénztárszolgáltató Kft. - a Biztosító ellátásszervezője – országos hálózatából lehet majd kiválasztani, de Ö akár saját orvosa által kiállított számlát is elszámolhatja. A részletes orvoskereső alkalmazást 2020 novemberében tesszük elérhetővé az ügyfelek számára.

Mi az Ön teendője?

bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház