Felhasználás

Egészségügyi kiadások

Az egészségügyi kiadások jelentős részét a gyógyszerekre elköltött forintok teszik ki, azonban egészségpénztárra elszámolható a magánorvosi és fogorvosi kezelés, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, a csecsemő és babaápolási cikkek is.
Tudta? A gyerek pelenkáját, de akár a fogbeültetést is finanszírozhatja egészségpénztáron keresztül! 


Családi Kassza szolgáltatások

PRÉMIUM Családi Kasszával már gyermeke iskoláztatási kiadásait, pl.: tankönyvet, taneszközt, gyerekruházatot, tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját is elszámolhatja, de szülés, örökbefogadás esetén egyszeri kifizetést is igényelhet, vagy kiegészítheti jövedelmét CSED, GYED, GYES, GYET ideje alatt. Ezek mellett spórolhat lakáshitele törlesztő részletén vagy az idősgondozás költségén is.


PRÉMIUM Egészségpénztár elszámolható Családi Kassza kiadások
Vásárlás egészségkártyával

8100 helyen vásárolhat egészségszámlája terhére egészségkártyával. Az egészségkártya 3 évig érvényes, éves díja 600 Ft. Aktiválását elintézheti SMS-ben, telefonon vagy az Ügyfélportálján. Ne feledje, ha Csodakártyája van, nem kell azon aggódnia, hogy van-e elég pénz egészségszámláján, hiszen az vásárláskor automatikusan feltöltődik a kellő összeggel! 


Vásárlás egészségkártyával


Készpénzes vásárlás

Kérjen készpénzes számlát és küldje be pénztárunkhoz akkor, ha partnerünk nem kártyaelfogadó hely, vagy ha nem rendelkezik elegendő fedezettel. A készpénzes számlákat a beérkezéstől számított 3 munkanapon belül kifizetjük a rendelkezésre álló egyenlege terhére, ill. annak erejéig. Kivéve november, december és január hónapok, melyek esetében megnő a kifizetési határidő. Részletekért kattintson!

Készpénzes vásárlás


Szolgáltatókereső

Mintegy 17 000 szerződött szolgáltatónál vásárolhat egészségszámlája terhére, melyek közül 8 100 PRÉMIUM kártyaelfogadóhely is egyben. Mobilapplikációnk segítségével mobilon is kereshet a szolgáltatók és az EP kártya elfogadóhelyek között. Az alkalmazást telefonja áruházából töltheti le. 


Szolgáltatókereső
Adókedvezmény

20% adókedvezménnyel élhet!


Minden egyénileg befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. A max. igénybe vehető adókedvezmény összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig.
20% adókedvezmény


Családja kiadásain is spórolhat!

Számolja el férje, felesége, gyereke vagy szülei egészségügyi kiadásait is! Így könnyedén maximalizálhatja az igénybe vehető adókedvezmény mértékét. A család létszámának növekedésével, valamint az életkor előre haladtával egyre nőnek a család egészségügyi kiadásai. Közeli hozzátartozói kiadásainak elszámolásához kérjük, adja meg adataikat Ügyfélportálján.


Családja kiadásain is spórolhat!
Egészségbiztosítások


Védőháló szolgáltatáscsomag

Háromfajta biztosítással segít, ha nagy a baj, havi 85 Ft-ért!
23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) fedezi az egészségügyi kezelést 1 millió forintig, 10 munkanapon belül CT és MR vizsgálatokat szervez meg és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja. Egynapos sebészeti ellátás keretében magánellátásban végeztethetnek el műtéteket a pénztártagok évi 300 ezer Ft erejéig.

Védőháló szolgáltatáscsomag


Extra védelem Pajzzsal

Pajzs szolgáltatáscsomagunk menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati vizsgálatokat biztosít kétévente, sorban állás és végtelen adminisztráció nélkül. Képalkotó diagnosztikai vizsgálatokhoz (CT, MRI, PET CT) juthat hozzá évi 250 ezer Ft erejéig, valamint járóbeteg ellátás keretében 11 orvosszakmában végeztethet el vizsgálatokat évi 100 ezer Ft összegig. Díja: 1990 Ft/hó!

Extra védelem Pajzs szolgáltatáscsomaggal


PRÉMIUM egészségbiztosítások

A pénztártagoknak és családtagjaiknak lehetőségük van magánegészségügyi járóbeteg-ellátásra szóló, labor és diagnosztikai vizsgálatok is magába foglaló csoportos egészségbiztosításhoz is csatlakozni. Mind a járóbeteg-ellátásokat, mind a labor és diagnosztikai vizsgálatokat korlátlan számban, limit nélkül vehetik igénybe a biztosítottak.

PRÉMIUM egészségbiztosítások


Egészségközpont


A SWISS PRÉMIUM Egészségközpontban elérhető valamennyi járóbeteg szakma, legyen szó labor-, szakorvosi-,vagy akár képalkotó diagnosztikai vizsgálatról.
A PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai számára partner áron, azaz a listaárhoz képest 20% kedvezménnyel érhetőek el a vizsgálatok.

SWISS PRÉMIUM Egészségközpont