Védőháló, segítség a bajban!A Prémium Egészségpénztár új partnerséget kínál a munkáltatóknak. Most úgy gondoskodhat munkavállalóiról, hogy a cégnek nem kerül egy fillérjébe sem. Sőt segítheti őket, hogy egészségügyi kiadásaik után akár évi 150 ezer Ft-ot is visszaigényeljenek adójóváírás formájában.
A munkavállalók egyedi döntésén múlik, hogy csatlakoznak-e, és milyen mértékben veszik igénybe a lehetőségeket.


GONDOSKOLÁS

A Prémium Pénztárszolgáltató Kft. célzott támogatás formájában kifizeti a munkavállalóik helyett a Védőháló biztosítás díját 2022 március 31-éig. Így az alábbi szolgáltatásokat ingyenesen tudják igénybe venni a magánellátásban:


A Védőhálóról részletesebb információt itt olvashat.
A biztosítás használatához, a munkavállalónak csatlakoznia kell a PRÉMIUM Egészségpénztárhoz. Ezt megteheti egy on-line felületen keresztül. Szintén innen elindulva tud vizsgálati igényeket bejelenteni. A biztosító ellátásszervezője segít a vizsgálatok megszervezésében.ADÓJÓVÁÍRÁS

Ha a munkavállaló maga vagy családja egészségügyi kiadásait (gyógyszer, fogorvos, magánorvos, szemüveg, kontaktlencse, stb.) az egészségpénztárnál nyitott számláján keresztül fedezi, a befizetései után 20%, de maximum 150 000 Ft adójóváírás illeti meg.


A PRÉMIUM Egészségpénztár a piacon egyedülállóan fejlesztette ki a lehetőséget, hogy nem kell az egészségpénztári számláját előre feltöltenie, ha arról költeni akar. Egy tetszőleges bankkártya hozzákapcsolásával csak abban az időpillanatban fizet be, amikor azt le is vásárolja, mondjuk egy gyógyszervásárlásnál a gyógyszertárban.Önnek, mint munkáltatónak nincs költsége, mégis hozzájárul dolgozói egészségének megőrzéséhez. Ezen túlmenően segítheti őket, hogy a hozzájuthassanak az őket megillető állami támogatáshoz.

Csak annyiban kérjük az Önök közreműködését, hogy a Védőháló igénylés lehetőségéről juttassák el az információt a dolgozókhoz.


A jelentkezés határideje: 2021. április 30.

Kérjük, adja meg a PRÉMIUM Egészségpénztár részére cége nevét, a kapcsolattartó nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson a ÉRDEKEL gombra, munkatársunk keresni fogja a részletekkel.


Az adatkezelési hozzájáruló nyilatkozatot elfogadom.
További információért látogasson el a www.premiumpenztarak.hu weboldalra.
Az egészségpénztári tagságra vonatkozó szabályok a PRÉMIUM Egészségpénztár Alapszabályában találhatóak. A jelen dokumentumban megjelenő információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a PRÉMIUM Egészségpénztár felelősséget nem vállal.