Nyiss egészségpénztári számlát az akció időszaka alatt, 2023.03.31-ig! A számlanyitást megteheted online vagy kérj visszahívást az Ügyfélszolgálattól.

 Az egészségszámládon jóváírunk 5000 forintot, és 1 db ajándék sorsjegyet kapsz, amivel az új Toyota Yarist is megnyerheted, sőt befizetéseid után még a 20% adókedvezmény is jár neked!

NINCSEN MÉG EGÉSZSÉGSZÁMLÁD? 

Mindössze 10 perc alatt online is nyithatsz számlát.

BANKKÁRTYÁS BEFIZETÉS

Egészségszámládra a legegyszerűbben bankkártyával fizethetsz be, így még a tranzakciós illeték sem terheli a befizetést.

Segíthetünk? Szeretnél egészségszámlát nyitni de vannak még kérdéseid?

Add meg elérhetőségedet és visszahívunk!

Hozzájárulások elektronikus kapcsolattartáshoz
Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További információt a honlapon (premiumegeszsegpenztar.hu), valamint a pénztárak Alapszabályaiban találhatsz. A belépési akció részleteiről az Akció szabályzatban tájékozódhatsz. Továbbá részvételemmel elfogadom a " Gyűjts minél több sorsjegyet és legyen Tiéd az új Toyota Yaris"! nyereményjáték szabályzatát