PrémiumDoki 2021. január 01-től rendel!

A PrémiumDoki egy egyedülállóan kedvező díjszabású közösségi biztosítás, melyre Pénztártagjaink automatikusan jogosulttá válnak az egyéni számlájukról történő díjlevonást követően.

Kérjük, olvassa végig részletes tájékoztatónkat és a lap alján található gombok segítségével jelezze, hogy élni kíván-e új szolgáltatásunkkal.

MIT NYÚJT A PRÉMIUMDOKI?

A PrémiumDoki egészségbiztosításaival az előfizetők éves 150 ezer Ft értékben vehetnek igénybe 20%-os önrész megfizetése mellett szakorvosi vizsgálatokat, szinte minden orvos szakmában a belgyógyászattól kezdve a nőgyógyászaton át egészen az idegsebészetig. Ugyanilyen feltételek mellett jogosultak az ún. kissebészeti eljárásokra, azaz pl. szemölcsök eltávolítására, sebvarrásra, varratszedésre, gipszelésre.

Ezen felül évi 50 ezer Ft értékben - önrész nélkül - diagnosztikai vizsgálatokat (laborvizsgálatok, röntgen, ultrahang, izotópos vizsgálatok, szövettan, stb.) szolgáltat az új közösségi biztosításunk.


JÁRÓBETEG -SZAKORVOSI ELLÁTÁSOK és KISSEBÉSZETI ELJÁRÁSOK

  • éves 150 ezer Ft
  • 20 % önrész megfizetése mellett

Járóbeteg - szakorvosi ellátások


KissebészEti eljárások


DIAGNOSZTIKAI VIZSGÁLATOK

  • 50 ezer Ft - ig
  • önrész megfizetése nélkül


A PrémiumDoki közösségi egészségbiztosítást a tagok számára az UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.től vásároltuk meg. A magán egészségügyi szolgáltatatókat a Biztosító és Prémium Pénztárszolgáltató Kft. - a Biztosító ellátásszervezője – országos hálózatából lehet majd kiválasztani, de Ö akár saját orvosa által kiállított számlát is elszámolhatja. A részletes orvoskereső alkalmazást 2020 novemberében tesszük elérhetővé az ügyfelek számára.


A PRÉMIUMDOKI DÍJA

A PrémiumDoki a Védőhálóhoz hasonlóan közösségi egészségbiztosítás, így közel 300 ezer pénztártagra került kialakításra a szolgáltatáscsomag.

Bármelyikünk magánszemélyként egészségbiztosítást szeretne kötni hasonló szolgáltatástartalommal, 5x -ös havidíjjal szembesülne..

PrémiumDoki-t úgy alakítottuk ki, hogy a legkisebb költség mellett, a legtöbb szolgáltatást nyújtsa.


Ennek köszönhető a kedvező díjszabás is. A PrémiumDoki havi díja: 1.995 Ft / hó.

Az első díjlevonásra 2020. december 15-én kerül sor, ezt követően az esedékes díjakat a Pénztár minden hónap 15-én a pénztártag egészségszámlájáról vonja le. Az átcsoportosítás megtörténte az Ügyfélportálon ellenőrizhető, ahol láthatja azt is, hogy Ön a biztosításokkal védett vagy sem.


döntsön, hogy szüksége van-e erre a biztosításra!

Jelenleg a PrémiumDoki közösségi biztosításnak Ön is automatikusan előfizetője. A decemberi első díjterhelésig számtalan információval látjuk még el Önt, de akár most is dönthet úgy , hogy nem kívánja igénybe venni,

Kérjük jelezze szándékát az alábbi gombok segítségével.

A "Megértettem, köszi" gombbal jelezheti, hogy igénybe kívánja venni a szolgáltatásokat, a felhasználás módjáról még számos alkalommal informáljuk!
A "Lemondom" gomb megnyomásával lemond a szolgáltatás igénybe vételének lehetőségéről, díjlevonás nem történik.

A "Még nem tudom, később döntök" gombbal azt jelzi, hogy további információkra van szüksége és döntését későbbre halasztja. Fontos, hogy amennyiben nem mondja le a biztosítást az első ízben esedékes havi díjat 2020. december 15-én átcsoportosítjuk, így 2021. januártól jogosult a biztosítás szolgáltatásainak igénybevételére.A PrémiumDokival, az Ön nyugodt és biztonságos mindennapjait támogatjuk!