Köszönjük befizetését! 

Ezzel hozzájárult ahhoz, hogy elérjük a 70%-os tagdíjfizetői arányt és működésünk háttere - így az Ön egyéni számlavezetéséhez szükséges könyvelés, informatika .. -  biztosítva legyen.


12 HÓNAP VÉDELMET KAPHAT AJÁNDÉKBA!

Minden fizető tagunknak - így Önnek is - 12 hónap ingyenes Védőháló egészségbiztosítási csomagot ajánlunk fel köszönetképpen, amely háromféle egészségbiztosításával akkor segít, ha tényleg nagy a baj.

 A Védőháló szolgáltatáscsomag 23 kritikus betegségek esetén (pl.: infarktus, rák) segít fedezni az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft-ig.


A Várólista biztosítás 10 munkanapon belül biztosít CT és MR vizsgálatokat és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.
Egynapos sebészeti ellátás keretében évi 300 ezer Ft-ig végeztethetőek el műtétek (pl.: mandulaeltávolítás, epekőműtét) magánellátásban, orvosilag indokolt esetben.

Egyelőre csak emailben kérek tájékoztatást a fent megadott e-mail címre.
Jó, ha tudja, hogy a PRÉMIUM Egészségpénztár tagjai 20% állami adókedvezménnyel élhetnek, ha egészségpénztáron keresztül fizetik egészségügyi kiadásaikat. Az egyéni befizetések után járó adókedvezmény max. összege évi 150 ezer Ft. Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési költség elvonása fedezi, mely a befizetések min. 4,5%, max. 6,5%. Részletekről tájékozódjon honlapunkon.