MIÉRT JÓ A PRÉMIUM PÉNZTÁRTAGSÁG!

7+1ÉRV

amit ÖNNEK ÉRDEMES TUDNIA!


#1 KIK VAGYUNK? 

A PRÉMIUM Egészségpénztár 307 ezer tagjával Magyarország legnagyobb egészségpénztára.


#2 MIT CSINÁLUNK?

Az egészségpénztár egy megtakarítási rendszer, amely azért jött létre, hogy az egészségügyi célra félretett megtakarításokat kezelje és az egészségügyi kiadások leghatékonyabb finanszírozását lehetővé tegye.


#3 KIKNEK AJÁNLJUK?

Azoknak, akik szeretnének saját vagy családjuk egészségügyi kiadásain spórolni, vagy szeretnék tudatosabban kezelni egészségügyi kiadásaikat, és azoknak, akik többet szeretnének tenni egészségükért!#4 Mennyi AZ ANNYI?

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-ot takaríthat meg!


Minden befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, melynek maximális összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig.


#5 MIN SPÓROLHAT?

GYÓGYSZEREKEN

De számos gyógyhatású készítményen, gyógyvizeken, kötszereken is. 

Gyógyászati segédeszközökön, orvostechnikai eszközökön

Ide tartoznak például a lúdtalpbetétek, protézisek, fűzők, gyógymatracok,  vérnyomásmérők, hagyományos és digitális hőmérők is.

Privát orvosi ellátáson 

Legyen az nőgyógyászati, bőrgyógyászati szűrővizsgálat vagy akár őssejt levétel.

FOGORVOSI ELLÁTÁSON

Fogbeültetésen, fogszabályozáson és egyéb szájsebészeti kezelésen.

OPTIKAI TERMÉKEKEN

Lencséken, szemüvegeken, kontaktlencséken is.

CSECSEMŐ -ÉS BABAÁPOLÁSI CIKKEKEN

Cumin, babakrémen, babaolajon és még az olyan napi fogyóeszközökön is, mint a pelenka.#6 MIn spórolhat még?

A PRÉMIUM Családi Kasszával a családok életét is segítjük!
A gyermeke iskoláztatásával járó kiadásain is spórolhat, hiszen elszámolhatja a taneszközöket, gyerekruhákat, vagy a felsőoktatási tandíjat is.
Szülés esetén egyszeri kifizetést igényelhet, vagy spórolhat akár a lakáshitele törlesztőrészletén, vagy az idősgondozás költségén.

#7 HOGY MŰKÖDIK?


BELÉPÉS

A belépést elintézheti online vagy telefonon a +36 1 999 9696-os telefonszámon. A belépés ingyenes.

EGÉSZSÉGSZÁMLA FELTÖLTÉSE

Egészségszámlájára befizethet átutalással vagy bankkártyás befizetéssel. Egyenlegét internetes Ügyfélportálunkon vagy mobilapplikációnk segítségével bármikor nyomon követheti.

VÁSÁRLÁS

17 ezer helyen vásárolhat egészségpénztári egyenlege terhére, ezek közül közel 8 100 egészségkártya elfogadóhely is egyben (pl.: patikák, optikák). Ha partnerünk nem kártyaelfogadó hely vagy az Ön egészségszámláján nincs elegendő fedezet, úgy kérjen készpénzes számlát és küldje be pénztárunkhoz, hogy kifizethessük a számla összegét egyenlege terhére, annak erejéig. 


ADÓKEDVEZMÉNY VISSZAIGÉNYLÉSE

Pénztárunk az egyénileg, valamint a munkáltatói tagdíjátvállalással befizetőknek év elején igazolást küld, mely alapján rendelkezhetnek az összeg visszaigényléséről adóbevallásukban. A NAV a rendelkezettek alapján 30 napon belül visszautalja a pénzt pénztári számlájukra, melyet ismét felhasználhatnak egészségcélú kiadásaikra.

#+1 érv: A VÉDŐHÁLÓ?

VÉDŐHÁLÓ EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAG, MINDÖSSZE 85 Ft -ért HAVONTA!

A Védőháló négy féle egészségbiztosítással akkor segíti a pénztártagokat amikor valóban nagy a baj!

  • Kritikus betegségekre szóló biztosítás, 23 fajta kritikus betegsége esetén (rák, infarktus) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft keretösszeg erejéig.
  • Egynapos sebészeti ellátásra szóló biztosítás, az orvosilag indokolt esetben lehetővé teszi műtétek elvégzését magánellátásban évi 300 ezer Ft keretösszeg erejéig.
  • Diagnosztikai vizsgálatokra szóló biztosítás, 10 munkanapon belül kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat (pl. labor, röntgen) szervez meg és ezek költségét évi 25 ezer Ft-ig fedezi.
  • Várólista biztosítás, 10 munkanapon belül biztosítja CT, MRI vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.

LÉPJEN BE MOST pénztárunkba, KATTINTSON TOVÁBB!


A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató