ÍGY CSÖKKENTHETI EGÉSZSÉGüGYI KIADÁSAIT A PRÉMIUMMAL!

ÉVI 150 EZER FT-OT SPÓROLHAT!

Ha egészségpénztáron keresztül fizeti egészségügyi kiadásait, minden forintja után 20% adókedvezménnyel élhet.

Így évi 150 ezer forintot is megtakaríthat. ENNYIRE EGYSZERŰ.  

MIN SPÓROLHAT?

Saját és családja egészségügyi kiadásait is csökkentheti, legyen az gyógyszer, fogorvos, magánorvos, szemüveg vagy akár a gyermek pelenkája. A PRÉMIUM Családi Kassza segítségével pedig gyermeke iskoláztatási kiadásait vagy lakáshitele törlesztőrészletét is elszámolhatja. 

 

MIT KELL TENNIE?


Ha Ön még nem egészségpénztári tag, akkor első lépés az egészségpénztári regisztráció. Ezt megteheti ONLINE vagy kérjen visszahívást! A belépés ingyenes.


Ha már tag valamelyik egészségpénztárban kattintson IDE>> 

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST! 

Adja meg nevét, telefonszámát és kattintson a VISSZAHÍVÁST KÉREK gombra. Munkatársunk elmagyarázza a részleteket. 

Érdemes email címet is megadnia, ha nem érnénk el telefonon.


Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési elvonás fedezi, melynek mértéke évi 120 ezer Ft befizetés esetén 6,5%, évi 120 ezer Ft feletti befizetés esetén 4,5%.
A PRÉMIUM Egészségpénztár több mint 290 ezer tagjával Magyarország legnagyobb egészségpénztára. Nem véletlenül. Próbálja ki Ön is! 

A tájékoztatás nem teljes körű. Részletekért kattintson!