ÖN Még nem tag, és szeretne belépni? 

mi sem egyszerűbb!

Kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ELKÜLD gombra. Munkatársaink hamarosan keresni fogják, hogy részletes tájékoztatást nyújtsanak szolgáltatásunkról.


Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.MIn SPÓROLHAT?

Családja egészségügyi kiadásain, akár gyermeke pelenkáján is! Bármikor előfordulhat olyan egészségügyi kiadása, amelyet érdemes egészségpénztáron keresztül fizetnie. Ilyen kiadások a gyógyszerekre elköltött forintok, a magánorvosi és fogorvosi kezelés, az optikai termékek, a gyógyászati segédeszközök, a csecsemő és babaápolási cikkek, sőt a Családi Kassza segítségével, akár gyermeke iskoláztatási kiadásai is, melyek szintén elszámolhatóak egészségpénztáron keresztül.


MENNYIT SPÓROLHAT?

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-ot! Minden egyénileg befizetett forintja után ugyanis 20% adókedvezménnyel élhet, így sokat spórolhat saját és családja kiadásain is, különösen egy nagyobb kiadás esetén. A maximálisan igénybe vehető adókedvezmény összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig. A pénztár az egészségszámlára befizetett összeg után működési költséget von el. Higgye el, így is jól jár!MIT NYÚJT MÉG A PRÉMIUM?

Segítséget a bajban négyféle egészségbiztosítással, havi 85 Ft-ért. Védőháló szolgáltatáscsomagunk 23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít az egészségügyi kezelés költségeinek fedezésében, 10 munkanapon belül biztosít CT, MR, ultrahang, röntgen vizsgálatokat, valamint egynapos sebészeti ellátást.A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató