Köszönjük,

hogy kitöltötte kérdőívünket! 

6+1, amit ÉRDEMES TUDNIA


#1 KIK VAGYUNK? 

A PRÉMIUM Egészségpénztár közel 292 ezer tagjával Magyarország legnagyobb  egészségpénztára.


#2 MIT CSINÁLUNK?

Az egészségpénztár egy megtakarítási rendszer, amely azért jött létre, hogy az egészségügyi célra félretett megtakarításokat kezelje és az egészségügyi kiadások hatékony finanszírozását lehetővé tegye.


#3 KIKNEK AJÁNLJUK?

Azoknak, akik szeretnének saját vagy családjuk egészségügyi kiadásain spórolni, szeretnék tudatosabban kezelni egészségügyi kiadásaikat vagy csak többet tenni egészségükért.#4 Mennyi AZ ANNYI? 

Az adókedvezménynek köszönhetően akár évi 150 ezer Ft-ot takaríthat meg! Minden  befizetett forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, melynek maximális összege évi 150 ezer Ft, az adóévben levont szja-előleg erejéig. 


#5 MIN SPÓROLHAT?

GYÓGYSZEREKEN

De számos gyógyhatású készítményen, gyógyvizeken, kötszereken is. 

Gyógyászati segédeszközökön, orvostechnikai eszközökön

Ide tartoznak például a lúdtalpbetétek, protézisek, fűzők, gyógymatracok,  vérnyomásmérők, hagyományos és digitális hőmérők is.

Privát orvosi ellátáson 

Legyen az nőgyógyászati, bőrgyógyászati szűrővizsgálat vagy akár őssejt levétel.

FOGORVOSI ELLÁTÁSON

Fogbeültetésen, fogszabályozáson és egyéb szájsebészeti kezelésen.

OPTIKAI TERMÉKEKEN

Lencséken, szemüvegeken, kontaktlencséken is.

CSECSEMŐ -ÉS BABAÁPOLÁSI CIKKEKEN

Cumin, babakrémen, babaolajon és még az olyan napi fogyóeszközökön is, mint a pelenka.PRÉMIUM Családi Kasszával pedig gyermeke iskoláztatási kiadásait, pl.: taneszközt, gyerekruházatot, tandíját is elszámolhatja, szülés, örökbefogadás esetén egyszeri kifizetést igényelhet. Ezek mellett spórolhat lakáshitele törlesztő részletén vagy az idősgondozás költségén is.


#6 HOGY MŰKÖDIK?


BELÉPÉS

A belépést elintézheti online vagy telefonon a +36 1 999 9696-os telefonszámon. A belépés ingyenes.

EGÉSZSÉGSZÁMLA FELTÖLTÉSE

Egészségszámlájára befizethet átutalással vagy bankkártyás befizetéssel. Egyenlegét internetes Ügyfélportálunkon vagy mobilapplikációnk segítségével bármikor nyomon követheti.

VÁSÁRLÁS

17 ezer helyen vásárolhat egészségpénztári egyenlege terhére, ezek közül közel 8 100 egészségkártya elfogadóhely is egyben (pl.: patikák, optikák). Ha partnerünk nem kártyaelfogadó hely vagy az Ön egészségszámláján nincs elegendő fedezet, úgy kérjen készpénzes számlát és küldje be pénztárunkhoz, hogy kifizethessük a számla összegét egyenlege terhére, annak erejéig. 


ADÓKEDVEZMÉNY VISSZAIGÉNYLÉSE

Pénztárunk az egyénileg, valamint a munkáltatói tagdíjátvállalással befizetőknek év elején igazolást küld, mely alapján rendelkezhetnek az összeg visszaigényléséről adóbevallásukban. A NAV a rendelkezettek alapján 30 napon belül visszautalja a pénzt pénztári számlájukra, melyet ismét felhasználhatnak egészségcélú kiadásaikra.


+1 Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési elvonás fedezi, melynek mértéke évi 120 ezer Ft BEFIZETÉSE ESETÉN 6,5 %, évi 120 ezer Ft feletti befizetés esetén 4,5 %.


TÖBBET IS MEGTUDNA? KATTINTSON TOVÁBB!

A tájékoztatás nem teljes körű. Részleteket megtalálja honlapunkon.