JÓL TETTE, HOGY KATTINTOTT! 

PRÉMIUM tagként ugyanis 20% adókedvezménnyel élhet, melynek max. összege évi 150 ezer Ft. Így könnyedén spórolhat egészségügyi kiadásain, akár a most tervezett orvosi kezelésén is! Ne hagyja veszni, ami jár Önnek!


MIn SPÓROLHAT?

Nem csak az orvosi kezelésen! Elszámolhatja saját és családja egészségügyi kiadásait is, legyen az fogorvos, gyógyszer, szemüveg vagy akár a gyerek pelenkája! Az adókedvezmény már kisebb kiadás esetén is megtakarítást jelenthet, nem beszélve az olyan költséges kezelésekről, mint a fogbeültetés vagy lézeres szemműtét.

ÉRDEKLI?

Lépjen be online - pár perc alatt - az online belépési nyilatkozat kitöltésével!

Kérjen visszahívást! Adja meg nevét, email címét, telefonszámát, és kattintson az ÉRDEKEL gombra. Munkatársaink pedig hamarosan keresni fogják Önt, hogy megbeszélhessék a részleteket.

Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal. További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató