Ön még nem tag? Tudjon meg többet vagy regisztráljon pár perc alatt!


1. Az egészségpénztári regisztrációt elintézheti pár perc alatt online, a BELÉPÉSI NYILATKOZAT kitöltésével!

2. Kérhet visszahívást is! Kollégáink szívesen elmagyazzák a részleteket, illetve kérésére elintézik a regisztrációt! Kérjük, nevét és telefonszámát mindeképpen adja meg és kattintson az ELKÜLD gombra.


Hozzájárulok, hogy a pénztár megadott elérhetősége(i)met kezelje, és azokra hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton(1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.jól teszi, ha  egészségpénztáron keresztül fizeti kiadásait!

ÉVI 150 ezer ft-ot spórolhat!

Ha egészségpénztáron keresztül fizeti egészségügyi kiadásait, minden forintja után 20% adókedvezménnyel élhet, melynek max. összege évi 150 ezer Ft. 

Az adókedvezmény már kisebb kiadásoknál is megtakarítást jelent, nem beszélve egy olyan költséges kiadásról, mint pl. egy lézeres szemműtét. 

MIlyen kiadásain SPÓROLHAT?


Saját és családja egészségügyi kiadásait is csökkentheti, legyen az gyógyszer, orvos, fogorvos, szemüveg vagy a gyerek pelenkája.

Sőt, a PRÉMIUM Családi Kassza segítségével gyermeke iskoláztatási kiadásait vagy lakáshitele törlesztőrészletét is elszámolhatja egészségpénztárra.


NEM BONYOLULT

Ha Ön még nem tag egészségpénztárban, első lépés az egészségpénztári regisztráció. Ezt megteheti ONLINE, a +36 1999 9696-os számon vagy kérhet fent VISSZAHÍVÁST is.

A regisztrációt követően Önnek egészségszámlát nyitunk, melyre egészségügyi kiadásaitól függően befizethet havonta, negyedéve vagy akár évente. Ezt az egyenleget költheti majd gyógyszerre, fogorvosra, szemüvegre és egyéb kiadásaira. Befizetései után Ön adókedvezményre válik jogosulttá, melyet adóbevallásában igényelhet vissza.

Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési költség fedezi, mely a befizetések 6%-a. Ennyire egyszerű.


MIT NYÚJT MÉG A PRÉMIUM?

Segítséget a bajban négyféle egészségbiztosítással, havi 85 Ft-ért.  Védőháló szolgáltatáscsomagunk 23 komoly betegség esetén (pl. szívinfarktus, rák) segít az egészségügyi kezelés költségeinek fedezésében, 10 munkanapon belül biztosít CT, MR, ultrahang és röntgen vizsgálatokat, valamint egynapos sebészeti ellátást.


A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.További tájékoztatást honlapunkon, valamint az Alapszabályban talál.

Adatvédelmi tájékoztató