LEGYEN ÖN IS SZOLGÁLTATÓ PARTNERÜNK!
Kössön szerződést az egészségbiztosítási fedezet terhére ellátásokat szervező PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft-vel.


A szerződés az Ön számára fizetési kötelezettséget nem keletkeztet, azonban a jövőben jóval nagyobb számú páciens számára nyújthatja szolgáltatásait, hiszen a PRÉMIUM ellátásszervező egészségbiztosítással rendelkező pácienseket irányít Önhöz. Az Önnél jelentkező páciens költségeit pedig a Biztosító, a PRÉMIUM ellátásszervezőn keresztül fizeti ki Önnek.


A szolgáltatásnyújtás menete egyszerű:

  1. A páciens a PRÉMIUM ellátásszervező előzetes engedélyének birtokában Önnél, vagy egy az Ön rendelkezésére bocsátott online felületen időpontot foglal.
  2. Ön emailben értesítést kap arról, hogy az adott szolgáltatást a Biztosító fedezi.
  3. Az ellátás megkezdését megelőzően a PRÉMIUM elltátásszervező honlapján Ön ellenőrzi, hogy a páciens érvényes engedéllyel rendelkezik -e az ellátás biztosítás terhére történő igénybevételére.
  4. Ellátja a pácienst.
  5. Az ellátásról a páciens nevére számlát állít ki, amelyet a szokásos módon a PRÉMIUM címére eljuttat, vagy megbízást ad a számlázással kapcsolatos feladatok lebonyolítására közreműködőnknek.
  6. A PRÉMIUM ellátásszervező a számla kézhez vételét követő x napon belül átutalja Önnek az elvégzett ellátás ellenértékét.


KÖSSE MEG A SZERZŐDÉST ONLINE PÁR PERC ALATT!