TE SEM KAPOD VISSZA AZ SZJA-DAT?
PEDIG VALAMI NEKED IS JÁR, NEM? DE!

Magyarországon egyre több ember tudja visszaigényelni személyi jövedelemadóját, ám rengetegen vannak, akiknek a rendkívüli családi adóvisszatérítésről szóló törvény sajnos nem kedvez, mert nincs gyerekük vagy már kirepültek. De ez nem azt jelenti, hogy Ők ne kaphatnának valamit vissza adójukból!

Csatlakozz a PRÉMIUM Egészség vagy Önkéntes Nyugdíjpénztárhoz és élj pénzügyi lehetőségeiddel. Minden befizetett forint után 20% állami adókedvezmény jár, ami azt jelenti, hogy akár évi 150.000 Ft-ot kaphatsz vissza!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!

Add meg neved, telefonszámot és kattints a VISSZAHÍVÁST KÉREK gombra. Munkatársunk elmagyarázza a részleteket.

Hozzájárulok, hogy a PRÉMIUM Pénztárszolgáltató Kft., a PRÉMIUM Egészségpénztár és a PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztár megadott elérhetősége(i)met 3 évig kezelje, és azokra a pénztári előnyökről és a pénztárhoz való csatlakozási lehetőségekről tájékoztatókat juttasson el részemre. Jelen önkéntesen tett hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható postai úton (1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6.) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.
MIÉRT JÓ REGISZTRÁLNI A PRÉMIUM EGÉSZSÉGPÉNZTÁRBA?

A PRÉMIUM Egészségpénztárral csökkendheted saját vagy akár családod egészségügyi kiadásait, legyen szó gyógyszerek vásárlásáról, orvosi ellátásáról, műtétekről vagy egyéb termék vásárlásáról, mint pelenka vagy új szemüveg. Ha a PRÉMIUM Egészségpénztáron keresztül fizeted egészségügyi kiadásaidat, akár évi 150.000 Ft adóvisszatérítésben részesülhetsz.

Ráadásul a PRÉMIUM Családi Kassza segítségével akár lakáshiteled törlesztőrészleteit vagy gyermeked iskoláztatását is elszámolhatod!

MIÉRT JÓ REGISZTRÁLNI A PRÉMIUM ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁRBA?

Mert a jövődről már most gondoskodhatsz! A PRÉMIUM Önkéntes Nyugdíjpénztárnál segítünk abban, hogy a havonta befizetett összeg évek múlva minél jobban megtérülő befektetés legyen és nyugdíjas éveid valóban nyugalmasak legyenek. Bármikor kezdesz neki, csak jól járhatsz, hiszen minden befizetett forint után 20% adókedvezménnyel élhetsz!


A feltüntetett információk, adatok, feltételek nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek, kizárólag tájékoztatásul, a figyelem felhívására szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a pénztár felelősséget nem vállal.
További információt a honlapon (premiumegeszsegpenztar.hu; premiumnyugdijpenztar.hu), valamint a pénztárak Alapszabályaiban talál.
Adatkezelési tájékoztatók:
https://premiumegeszsegpenztar.hu/adatkezelesi-tajekoztato
https://premiumnyugdijpenztar.hu/adatkezelesi-tajekoztato