Vedd kezedbe az irányítást!
Nyiss ma egészségszámlát, és használd ki a lehetőségeidet!

Miért a Prémium Egészségpénztárat válaszd?

Egy átlagos magyar embernek évente 100 000 Ft egészségügyi kiadása van, ez családonként akár 400 000 Ft. Ennek 20%-a adókedvezmény formájában visszajár. Ha nem veszed igénybe, olyan, mintha nem igényelnél gyest vagy családi adókedvezményt.

Nincs csatlakozási díj. A befizetésekből vonunk el a pénztár működtetésre szolgáló díjat (6%). Ezen felül 600 Ft-ba kerül évente az egészségkártya. Védőháló biztosítási csomagra automatikusan regisztrálunk, de bármikor lemondhatod (minden ezredik tag teszi meg, hiszen ár/érték arányban mindenkinek megéri előfizetni). A Védőháló havi díja 85 Ft, 2022 áprilistól 185 Ft, amit az egészségszámládról vonunk el.

Nálunk egyszerű az ügyintézés, nincs szükség személyes megjelenésre, szinte mindent elintézhetsz online a csatlakozástól a napi ügyekig. A személyes ügyfélportálodon nyomon követheted az összes rendelkezésre álló szolgáltatást, pénzmozgást.

Minden pénztártagra automatikusan kiterjedő biztosítás (Védőháló), ami ingyenesen, rövid határidővel biztosít labor, ultrahang, röntgen, CT, MRI vizsgálatokat, valamint egynapos sebészeti műtéteket évente, személyenként több százezer Ft értékben, valamint 23 súlyos betegség bekövetkezésekor 1 millió forintig finanszírozza az egészségügyi kiadásokat.

Az egész család -beleértve a szülőket, nagyszülőket is - egészségügyi kiadásait fizetheted egyetlen egészségpénztári számláról (fogászat, magánorvos, műtétek, gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, optika, gyermekápolási termékek stb.). Elszámolhatod a patika, drogéria, gyógyászati segédeszköz bolt, de akár a hipermarket által kiállított egészségügyi termékről szóló számlákat, sőt 9100 helyen az országban egészségpénztári kártyáddal is fizethetsz.

Online időpontfoglaló rendszerünkben több száz orvoshoz foglalhatsz, sokszor kedvezményes áron, és azt egészségpénztári számládról ki is fizetheted. Vagy előfizethetsz havi díjas egészségügyi csomagjainkra és akkor mi megszervezünk mindent és az egészségbiztosítási csomag még az ellátás díját is átvállalja.

Egészségkártyádat összekötheted bármely bank által kibocsátott bankkártyával, így, ha azt használod (pl. egy gyógyszertárban vagy magánorvosnál) a szükséges összeg mindig feltöltődik a bankkártyádról (csodakártya funkció). Így, ha nem akarsz előre megtakarítani, vagy a befizetéssel bajlódni, egy fillért sem kell tartanod az egészségszámládon.

Az egészségszámlán tartott megtakarításaid azonnal befektetésre kerülnek és hozamot termelnek. De van lehetőséged meghatározott összeg lekötésére is, ami plusz 10% adókedvezménnyel jár az éves 150 ezer Ft-os keret erejéig.

A saját igényeihez igazíthatod a befizetések mértékét és gyakoriságát. Felhasználhatod azonnal, vagy megtakaríthatsz későbbi kiadásokra. Tarthatsz szünetet, újra indíthatod, emelheted, csökkentheted. Rajtad múlik, mit hozol ki belőle.

Több mint 300 ezer elégedett ügyfelünk van és közel 20 éve az egészségpénztári piac stabil szereplője vagyunk.

Csatlakoznál?

Mindössze 15 perc alatt online is csatlakozhatsz a pénztárunkhoz.

További kérdésed van? Segítünk!
Kérj visszahívást!