AJÁNDÉK A CSALÁDNAK!


Ha telefonon keresztül létesít tagságot 2021. június 30-áig a PRÉMIUM Egészségpénztárban, akkor Ön és családja (maximum 3 fő) 12 hónapig díjmentesen kaphatja meg a Védőháló biztosítási csomagot.

A Védőháló négy féle egészségbiztosításával akkor segít, ha tényleg nagy a baj!

 A Védőháló szolgáltatáscsomag 23 kritikus betegségek esetén (pl.: infarktus, rák) fedezni az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft-ig.


Egynapos sebészeti ellátás keretében
Évi 300 ezer Ft-ig végeztethetőek el műtétek (pl.: mandulaeltávolítás, epekőműtét) magánellátásban.

A Várólista biztosítás

10 munkanapon belül biztosít CT és MR vizsgálatokat és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.

Diagnosztikai vizsgálatra szóló biztosítás

10 munkanapon belül kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat (pl. labor, röntgen) szervez meg évi 25 ezer Ft-ig.

Mi az Ön teendője?


1. Kérjük adja meg a szükséges adatokat és fogadja el az Adatkezelési nyilatkozatot.

2. Nyomja meg a "kérem a Védőhálót" gombot.

3. Néhány munkanapon belül az Egészségpénztár munkatársa felveszi Önnel a kapcsolatot a tagság létrehozása érdekében és tájékoztatja Önt a további teendőkről, hogy családtagjai is részesülhessenek a Védőháló biztosításban.


Hozzájárulok, hogy a PRÉMIUM Egészségpénztár megadott adataimat (név) és elérhetősége(i)met (e-mail cím, telefonszám) a hozzájárulás visszavonásáig, de legfeljebb 3 évig nyilvántartásában rögzítse, kezelje és az egészségpénztári tagság létesítése céljából megkeressen, valamint hírleveleket, tájékoztatókat juttasson el részemre. Kijelentem, hogy jelen nyilatkozatom önkéntesen és megfelelő tájékoztatás birtokában tettem. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor visszavonható a pénztárhoz postai úton (1426 Budapest, Pf. 512) vagy a kapcsolat@premiumpenztarak.hu email címre küldött levél útján.