Közeli hozzátartozó

Számolja el családja kiadásait!


Könnyedén maximalizálhatja az igénybe vehető adókedvezmény mértékét, ha egészségszámlája terhére nem csak saját kiadásait számolja el, hanem szülei gyógyszerét, férje szemüvegét vagy akár a gyerek pelenkáját is!

A pénztárhoz előzőleg mindenképpen jelentse be az érintett hozzátartozóit az Ügyfélportálon vagy nyomtatványunkon!

Ne feledje, a PRÉMIUM Családi Kassza segítségével gyermeke iskoláztatási költségeit (tankönyv, tanszer, ruházat), egyetemi vagy főiskolai hallgató tandíját, kollégiumi elhelyezésének díját, sőt, lakáshitele törlesztő részletét vagy az idősgondozás költségét is elszámolhatja egészségszámlája terhére.


Ön is tehet a védelmükért!


A pénztártagoknak lehetőségük nyílik arra, hogy ne csak saját maguk számára, hanem közeli hozzátartozóik részére is előfizessék a Pajzs csomagot, ezáltal 16 éven felüli gyermekeik, házastársuk, szüleik részére is biztosíthassák több szolgáltatás közt a szűrőprogramban való részvételt is.

A Pajzs csomagot Ügyfélportálján igényelheti néhány perc alatt saját maga és közeli hozzátartozói számára is!

Sőt, a pénztártagoknak és családtagjaiknak lehetőségük van magánegészségügyi járóbeteg-ellátásra szóló, labor és diagnosztikai vizsgálatok is magába foglaló csoportos egészségbiztosításhoz is csatlakozni, melynek keretén belül mind a járóbeteg ellátásokat, mind a labor és diagnosztikai vizsgálatokat korlátlan számban, limit nélkül vehetik igénybe a biztosítottak.


bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház