Hol vásárolhat?

Szerződött partnereink


Mintegy 17 000 szerződött szolgáltatónknál vásárolhat egészségszámlája terhére, melyek közül 8 100 PRÉMIUM kártyaelfogadóhely is egyben.

Szolgáltatókereső alkalmazásunk vagy mobilapplikációnk segítségével ellenőrizheti partnereink listáját és elérhetőségét!

Tipp: Egészségkártyájával a penztarbolt.hu oldalon is vásárolhat!


PRÉMIUM mobilapp

Szerződött partnereink listájához töltse le okostelefonjára mobilalkalmazásunkat telefonja áruházából a PRÉMIUM Egészségpénztárra keresve, vagy az alábbi QR kód valamelyikére kattintva!

Android
IOS
Windows phone


Hogyan vásárolhat?

Egészségpénztári kártyával: Az egészségkártyát gyakorlatilag ugyanúgy használhatja, mint a bankkártyát, így készpénzhasználat nélkül, közvetlenül az egészségszámlájáról fizethet.

Készpénzzel: Ha nem rendelkezik elegendő fedezettel egészségszámláján, vagy adott partnerünk nem rendelkezik kártyaelfogadó terminállal, kérjen számlát a megvásárolt termékről, szolgáltatásról és küldje be pénztárunkhoz.

Ha csodásítja egészségkártyáját, azaz összeköti bankkártyájával, többé nem kell azon aggódnia, hogy egészségszámláján van-e elegendő fedezet, hiszen az vásárláskor automatikusan feltöltődik bankszámlájáról. Így csökkentheti a beküldendő készpénzes számlákkal járó ügyintézést.


További fizetési lehetőségek


Számlák feldolgozása

Az egészségpénztárak között egyedülálló módon az év nagy részében garanciát vállalunk a benyújtott számlák 3 munkanapon belüli kifizetésére, ellenkező esetben a banki alapkamat kétszeresét fizetjük a késedelmes napokra.

Kivételt jelentenek a november, december és január hónapban beküldött számlák, ez időszak alatt a jogszabályi határidőben, azaz egészségpénztári szolgáltatásokról kiállított számla esetén 15 munkanapon belül, az önsegélyező pénztári szolgáltatásokról kiállított számlák esetén 25 munkanapon belül teljesítjük a kifizetést.

bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház