Hasznos tudnivalók - Egészségcsomagok

Csomagjainkkal egész családja egészségét vigyázhatja


A PRÉMIUMnál jelenleg elérhető egészségcsomagok,
a Védőháló, a Pajzs, valamint a járóbeteg ellátást is nyújtó Next mindegyike előfizethető a Pénztárhoz bejelentett közeli hozzátartozókra, így akár egész családja számára elérhetővé és kényelmessé és költségkímélővé teheti a magánegészségügyi ellátások széles palettájához való hozzáférést.

Bármelyik egészségcsomagot megkötheti saját magára, vagy a pénztárhoz bejelentett közeli hozzátartozójára
-online az Ügyfélportálján, vagy
-telefonon a +36 1 999 9696 számon ügyfélkapcsolati kollégáink segítségével.


Nálunk egyszerű a szolgáltatások igénybevétele, hiszen a PRÉMIUM Ellátásszervező online, a nap 24 órájában lehetővé teszi a Védőháló és a Next csomagok által fedezett vizsgálatok megszervezését. Az Ügyfélportálján történő regisztrációt követően könnyedén megnyithatja Ellátásszervezési fiókját és elindíthatja az ellátások megszervezése iránti bejelentését.


Védőháló


Minden belépő tagunkat automatikusan csatlakoztatunk a Védőháló szolgáltatáscsomaghoz, amely 4 féle egészségbiztosítással és kampányszerű programokkal nyújt hasznos segítséget.

A díja mindössze 85 Ft/hó, hiszen nem egyénileg köt meg egy biztosítást, hanem a PRÉMIUM több százezer fős kockázatközösségében csatlakozik ahhoz, sőt, a biztosítási szerződés után ügynök vagy szervezet, nem kap jutalékot.


Kritikus betegségekre szóló biztosítás
23 fajta kritikus betegsége esetén (rák, infarktus) fedezi az egészségügyi kezelés költségét 1 millió Ft keretösszeg erejéig.

Várólista biztosítás
10 munkanapon belül biztosítja CT, MRI vizsgálatok megszervezését, és ezek költségét évi 300 ezer Ft-ig átvállalja.


Egynapos sebészeti ellátásra szóló biztosítás
orvosilag indokolt esetben lehetővé teszi műtétek elvégzését magánellátásban évi 300 ezer Ft keretösszeg erejéig.


Diagnosztikai vizsgálatokra szóló biztosítás
10 munkanapon belül kiegészítő diagnosztikai vizsgálatokat (pl. labor, röntgen) szervez meg és ezek költségét évi 25 ezer Ft-ig fedezi.


A feltételeket és a szolgáltatások igénybevételére való várakozási időt a biztosítási feltételek tartalmazzák.
További tudnivalók a Védőhálóról >>


Next egészségbiztosítások

Önkéntes döntése alapján, több módozatban is előfizetheti a Next egészségbiztosítást saját és családtagjai részére. Ehhez nem kell mást tennie, mint az Ügyfélportáljára belépni és regisztrálni a szolgáltatásra.

Kisdiagnosztikai vizsgálatok
Orvosilag indokolt, szakorvos által elrendelt laboratóriumi és egyéb „kisdiagnosztikai” vizsgálatok elvégzését teszi lehetővé.

Második orvosi szakvélemény
Súlyos betegség esetén rövid időn belül nemzetközileg elismert specialistáktól kaphat második orvosi véleményt (orvosi papírjai alapján) anélkül, hogy el kellene hagynia az otthonát.

Házivizit és 0-24 órás call-center

A páciens lakhelyén, illetve tartózkodási helyén, Budapesten és 20 km-es körzetében éjjel-nappal igénybe vehető egészségügyi szolgáltatás, mely során az ellátásszervező a biztosítotthoz ügyeleti ellátást nyújtó orvost küld, emellett 24 órás szakorvosi segítség is elérhető.


Járóbeteg szakellátás

A kiválasztott módozatnak megfelelő éves limit erejéig betegség esetén bármely szakorvosi vizsgálatra igénybe vehető, az ambuláns műtéteket is beleértve.


Az egyes módozatok díját, a feltételeket, a szolgáltatások igénybevételére való várakozási időt és az önrész megfizetésére vonatkozó szabályokat a biztosítási feltételek tartalmazzák.
További tudnivalók a Nextről >>


Pajzs szolgáltatások

A Pajzs extra védelem, amely többek közt magánrendelői környezetben biztosít menedzserszűréshez hasonló komplex belgyógyászati szűrést kétévente. A szűrésen való részvétel a szolgáltató értesítése alapján történik, első ízben a csatlakozástól számított egy éves díjfizetést követően.
Nem szeretne egy évet várakozni? Erre megoldás lehet a SzuperPajzs ha vállalja, hogy a csomag havi díját egyszerre 24 hónapra előre megfizeti a regisztrációt követően. Díja 2200 Ft/fő/hó.

Komplex belgyógyászati szűrés
Többek közt általános belgyógyászati vizsgálatot, vérnyomásmérést, hasi ultrahangvizsgálatot, nyaki ultrahangvizsgálatot, férfiaknál 50 év felett urológiai vizsgálatot, nőknél nőgyógyászati vizsgálatot rákszűréssel, EKGt, laborvizsgálatokat tartalmaz.

Sürgősségi vizitek ás 24 órás call-center
Telefonos orvosi segítség mellett Budapest vonzáskörzetében 40% kedvezményt ad a magán sürgősségi ellátások igénybevétele esetén. Vidéken az igénybevételt igazoló számlák 40%-át visszatéríti.

Gyógyszertámogatás
A Pajzs szűrővizsgálat során feltárt konkrét betegség gyógyszerköltségének 70%-a, maximum 50 000 Ft értékben igényelhető, ha a betegség korábban nem volt ismeretes, folyamatos (nem kúraszerű) kezelést igényel.

Orvosi másodvélemény szolgáltatás személyes konzultációval
Vezető magyar szakemberek közreműködésével biztosított másodvélemény évi egyszeri személyes konzultáció keretében, valamint írásos orvosi másodvéleménnyel történik.

A feltételeket és a szolgáltatások igénybevételére való várakozási időt az Alapszabály tartalmazza.
További tudnivalók a Pajzsról>>
bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház