Tag vagyok

Az ügyintézés egyszerűbbé és könnyebbé tételéhez kívánunk segítséget nyújtani Önnek, így a kiválasztott teendő esetén a fontosabb információk mellett azt is megtudhatja, hogy telefonon, email-ben vagy online intézheti el azt. Kérdése esetén, kérjen visszahívást vagy írjon chaten. 


Ügyintézés
Munkáltató vagyok
Munkavállalói számára munkáltatói hozzájárulást, támogatást vagy célzott támogatást is adhat béren kívüli juttatásként. Az egészségügyi kiadások finanszírozásához nyújtott segítség nagyban elősegíti a munkavállalók hosszú távú lojalitásának erősítését.  
Tudjon meg többet a munkáltatói hozzájárulásról, a támogatásról, valamint a célzott támogatásról.
Munkáltatói ügyintézés
Szolgáltató vagyok
Legyen Ön is szerződött partnerünk, folyamatosan és dinamikusan bővülő fizetőképes keresletet nyer általa! A PRÉMIUM Egészségpénztár közel 220 ezer tagjával és 17 ezer szolgáltató partnerével az ország egyik legnagyobb önkéntes egészségpénztára. Sokrétű és színvonalas szolgáltatásokkal állunk folyamatosan bővülő tagságunk rendelkezésére!
 
Szolgáltatói szerződések

Nyomtatványok

Tagoknak, munkáltatóknak és szolgáltatóknak kialakított nyomtatványainkért kattintson a NYOMTATVÁNYOK gombra. 

Ne felejtse, Ügyfélportálján számos ügyet elintézhet online is, néhány perc alatt! Például adatot módosíthat, megadhatja közeli hozzátartozóit, ellenőrizheti biztosításait vagy elő is fizethet azokra.