Egészségkártya

Vásárlás egyszerűen


Minden új belépő pénztártagunk számára automatikusan egészségkártyát bocsátunk ki. Így számos gyógyszertárban és közel 8 850 szolgáltató partnerünknél, pl.: fogorvosnál, magánorvosnál, és egyéb egészségügyi szolgáltatónál fizethet egészségkártyával, és nem kell számlakéréssel, sem postázással bajlódnia.

A kártya 3 évig érvényes, díja évi 600 Ft. Az érvényesség lejártakor automatikusan elküldjük Önnek a cserekártyát.

További tudnivalókat a Kártyahasználati és Kezelési Szabályzatban találhat.


Aktiválás

A biztonságos használat és a visszaélések elkerülése érdekében inaktív kártyákat postázunk tagjaink számára, ezért a kézhez kapott egészségkártyákat használat előtt aktiválni kell, melyet megtehet Ügyfélportálján, SMS-ben vagy telefonon is.  

Az új egészségkártyája (és/vagy társkártya) az aktiválást követő munkanaptól használható. 


Hogyan fizethet PRÉMIUM Egészségkártyával?


Ügyintézés 


Csodásítsa egészségkártyáját!


A csodásítással összeköti egészségkártyáját egy tetszőleges bankkártyával. Így egészségkártyával akkor is vásárolhat, ha egészségszámláján nincs pénz, hiszen az a bankkártyáról automatikusan a kellő mértékig feltöltődik.

Ha Ön rendszeresen számlát is küld be pénztárunkhoz, akkor érdemes beállítania a Csodakártya "Készpénzes" funkcióját is!


Mivel egészségszámlájára vásárláskor vagy számla ellenértékének beszedésekor pénz érkezik, így ez az Ön egyéni befizetésének minősül és minden forint után 20% adókedvezményre válik jogosulttá.
A csodásítást az Ügyfélportálon pár perc alatt végezheti el.
Video segítség >>

bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház