Egészségbiztosítás

Csatlakozzon PRÉMIUM Egészségbiztosítási csomagjainkhoz!

A pénztártagoknak és családtagjaiknak lehetőségük van magánegészségügyi járóbeteg-ellátásra szóló, labor és diagnosztikai vizsgálatok is magába foglaló csoportos egészségbiztosításhoz csatlakozni, melynek keretén belül mind a járóbeteg ellátásokat, mind a labor és diagnosztikai vizsgálatokat korlátlan számban, limit nélkül vehetik igénybe a biztosítottak.

Így szakértő orvosok bevonásával, modern rendelőkben, rövid határidőn belül minőségi ellátást vehetnek igénybe a biztosítottak a számukra megfelelő helyszínen, a hosszadalmas betegút végigjárása nélkül. Baj esetén pedig 24 órás egészségügyi segélyvonal áll rendelkezésükre szakemberekkel.  


EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKPrémium ClassicPrémium Classic Pajzs*

6 500 Ft/hó5 500 Ft/hó
egészségügyi
tanácsadás
24 órás orvosi call-center24 órás orvosi call-center
Szakorvosi konzultációk és kezelésekLimit nélkül 31 orvosszakmábanLimit nélkül 31 orvosszakmában
Diagnosztikai és laborvizsgálatokTeljes körű, limit nélkülTeljes körű, limit nélkül
Várakozási idő1 hónap1 hónap

A szolgáltatáscsomag igénybevétele a díjkifizetést követően az egy hónapos várakozási idő leteltével lehetséges, azaz pl. egy márciusi díjlevonást követően május hónapban veheti igénybe az egészségbiztosítási csomagok szolgáltatásait. 

*A Pajzs Szolidáris Alap tagjai számára az egészségbiztosítás Prémium Classic Pajzs csomag néven, a Prémium Classic csomaggal megegyező tartalommal jön létre.A szolgáltatások részletes leírását a biztosítási feltételekben találja: Prémium Csoportos Egészségbiztosítás általános és különös feltételei


Gyakran ismételt kérdések


Az alábbiakban összegyűjtöttük az egészségbiztosítási csomagokkal kapcsolatosan leggyakrabban felmerülő kérdéseket és válaszokat. 

A szolgáltatások részletes leírását a biztosítási feltételekben találja: Prémium Csoportos Egészségbiztosítás általános és különös feltételei

bankkártyás befizetés ügyintézés mobilalkalmazás szolgáltatókereső webáruház Kérjen visszahívást