Átutalással vagy bankkártyával

Egészségszámlájára befizethet átutalással és eseti vagy rendszeres bankkártyás befizetéssel.
A bankkártyás befizetés előnye, hogy nem terheli Önt tranzakciós illeték!

Csodakártya

Csak a PRÉMIUMnál!

A Csodakártya az egészségkártya és a bankkártya összekapcsolása, így akkor is vásárolhat, ha épp nincs pénz egészségszámláján, hiszen vásárláskor automatikusan feltöltődik bankkártyájáról. Több ezren csodásították már EP kártyájukat, hogy ne kelljen előre befizetni egészségszámlájukra, ugyanakkor élhessenek az adókedvezménnyel is. Csodásítsa Ön is kártyáját Ügyfélportálján!

Csodakártya csak a PRÉMIUMnál!

Működési költségek

Az egészségszámla fenntartási kiadásait a működési költség fedezi, amely évi 120 ezer Ft alatti befizetések esetén 6,5%, míg 120 ezer Ft feletti befizetés esetén 4,5%. Így pl. 200 ezer Ft befizetésekor 120 ezer forintig 6,5% költség kerül levonásra, a maradék 80 ezer forintra  4,5%.

Csodakártyás vásárlás esetén 6,5%-os működési költséggel megemelt összeget vonjuk le, hogy annak levonásával a vásárlás ellenértéke rendelkezésre álljon számláján. A pénztár az egyéni befizetés könyvelésekor ellenben jóváír 2%-ot a pénztártag egészségszámláján, ha befizetése túllépte az éves 120 000 Ft-ot.

Egyenleg ellenőrzés

Internetes Ügyfélportálon vagy mobilapplikációnkon bármikor nyomon követheti egyenlegét vagy ellenőrizheti igénybe vehető adókedvezménye mértékét. Ügyfélportálján mindezek mellett bármikor módosíthatja elérhetőségi adatait vagy megadhatja szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozóját! Az Ügyfélportál regisztrációt követően töltse le PRÉMIUM Egészségpénztár nevű applikációnkat telefonja áruházából, hogy mobilján is elérje szolgáltatásainkat.


Egyenleg ellenőrzés
Ismét időszerű az azonosítás!

A törvényi előírások alapján ahhoz, hogy egészségkártyáját használhassa, valamint kifizethessük benyújtott számláit, mindenképpen el kell végeznie az azonosítást.

Kérjük, mielőbb végezze el személyesen ügyfélszolgálatunkonÜgyfélportálunkon online vagy ADATKÖZLŐ adatlapunk kitöltésével. Az adatlapon postán vagy emailben szkennelve is visszaküldheti.

Az azonosítás kizárólag személyesen végezhető el, ha az igényelt szolgáltatás összege meghaladja a 3,6 millió Ft-ot, ha 2018-ban, vagy azt követően az éves egyéni befizetése meghaladja a 750 ezer Ft-ot, illetve ha munkáltatói hozzájárulás havi összege meghaladja a tárgyév első napján érvényes havi minimálbér 30%-át (2018-ban havi 41 400 Ft, 2019-ben 44 700 Ft).